Τελευταία νέα
Όθωνας Παπαδόπουλος δικηγόρος Καρβέλα: «Αν ήθελε θα μπορούσε να σταματήσει τη συναυλία της Βίσση στο ΟΑΚΑ» Θάνατος Μαζωνάκη: Ο γιατρός ζητά επανέλεγχο στο κινητό του – Παίρνει αποστάσεις από τη σύζυγό του 32,4 δισ. κέρδος στην πλάτη της παγκόσμιας κοινωνίας Η εθνικά αδιέξοδη νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική Καρατζαφέρης: «Με έχει διαγράψει ο Καμπούρης από το κόμμα μου» Ρούμπιο στα εγκαίνια των έργων ανακαίνισης στην Αμερικανική Πρεσβεία: Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές ιστορικές πρεσβείες μας Στα μούτρα του Γεραπετρίτη ο Ρούμπιο αποδέχτηκε τον “έλεγχο” της Τουρκίας στο Αιγαίο και έδειξε τη ‘λύση” της Γαλλικής ιδιωτικής εταιρείας Meridiam Λαμία: Σοβάς έπεσε από ταβάνι πάνω σε μαθητές Λυκείου – Τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο [εικόνες – βίντεο] Μπαράζ σεισμών στην Κάσο: Οκτώ δονήσεις μέσα σε λίγες ώρες – 4,1 Ρίχτερ η μεγαλύτερη Δούρου: Ο Μ. Ρούμπιο τολμά να μετατρέψει την Ακρόπολη και την Πνύκα σε ντεκόρ για ακροδεξιές απόψεις Πρωτογενές πλεόνασμα από «γαλάζιες Αντουανέτες» Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Σουφλί
Libre.gr

Νοτοπούλου: Κλείνει ένα κεφάλαιο, αλλά έχουμε ακόμη πολλές σελίδες να γράψουμε

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν φίλοι και ψηφοφόροι την Κατερίνα Νοτοπούλου, λίγες ώρες μετά την παραίτησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (08/07) στη Νέα Κρήνη, στην Καλαμαριά.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου χαρακτήρισε την παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ «βαθιά προσωπική και δύσκολη, αλλά κυρίως πολιτική», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την πορεία του κόμματος και για το κατά πόσο μπορεί πλέον να συμβάλει σε μια πραγματική προοδευτική διέξοδο. Η πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε μπροστά στο ακροατήριό της με καθαρό μήνυμα αποχώρησης, αλλά όχι απόσυρσης. Το κεφάλαιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε, κλείνει. 

«Η παραμονή μου στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπηρετεί πλέον ούτε τις πολιτικές μου πεποιθήσεις ούτε την πραγματική ανάγκη που έχει η χώρα για μια πολιτική διέξοδο», ανέφερε, δίνοντας στην απόφασή της σαφές πολιτικό περιεχόμενο.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογράμμισε ότι παραμένει «ενεργότατη», είτε ως πολίτης είτε ως εργαζόμενη είτε στον χώρο της αυτοδιοίκησης, επιμένοντας ότι η πολιτική της διαδρομή δεν τελειώνει με την αποχώρηση από την Κουμουνδούρου.

«Κλείνει ένα κεφάλαιο, αλλά το βιβλίο έχει πάρα πολλές σελίδες να γράψουμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά. 

Η ίδια αναφέρθηκε στις μάχες που, όπως είπε, δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, άλλες κερδισμένες και άλλες χαμένες, σημειώνοντας ότι μπορεί να κοιτάζει τους πολίτες «στα μάτια».

Παραιτήθηκε η Νοτοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...