Τελευταία νέα
ΗΠΑ: Κύμα αλληλεγγύης κατά της φίμωσης του Τύπου – CBS, NBC, ABC και Fox σταματούν την κάλυψη τον Τραμπ Το σχόλιο Ακρίτα για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: «Όσο εμείς γράφουμε ανακοινώσεις, γυναίκες δολοφονούνται» Λάρισα: Νέα στοιχεία για την ξαφνική κατάρρευση 15χρονου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική Πυρά ΕΛΑΣ για τις καταργήσεις τμημάτων στα σχολεία: «Συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης για υποβάθμιση της εκπαίδευσης» Φωτιά σε καφετέρια στο Αιγάλεω Ο Γεωργιάδης και η κυβέρνηση δίνουν “στεγνά” την γιατρο του Μαζωνάκη και καλύπτουν Πατούλη: Aπατεώνισσα η Γάκα – Το μηχάνημα δεν το δήλωσε ούτε στον ΕΟΦ, ούτε στον ΙΣΑ Ιαπωνία: Ισχυρός τυφώνας χτυπά τη χώρα – Ρεκόρ βροχοπτώσεων και εντολή απομάκρυνσης 2 εκατ. ανθρώπων Η ανάρτηση Κολυδά για την κακοκαιρία που έρχεται: «Μια τυπική φθινοπωρινή μεταβολή» ΕΕ: «Τσουχτερό» πρόστιμο 403 εκατ. ευρώ στη Google για τα δεδομένα τοποθεσίας Αναβάλλεται το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Θοδωρή Φέρρη – Τι συνέβη Διάστημα: το νέο πεδίο στρατιωτικών εξοπλισμών Νύχτες Πρεμιέρας: Τρεις λόγοι που ανυπομονούμε για τη φετινή διοργάνωση
Tennis24.gr

Οι παίκτες αλλάζουν τακτική στη μάχη με τα Grand Slams

Οι κορυφαίοι τενίστες αλλάζουν τακτική στη διεκδίκηση μεγαλύτερου μεριδίου από τα έσοδα των Grand Slams και μεγαλύτερου λόγου στις αποφάσεις που τους αφορούν.
Η οργανωμένη πίεση είχε ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2025, με βασικά αιτήματα μεγαλύτερη εκπροσώπηση, ενίσχυση του player welfare και αύξηση του prize money μέχρι το 22% των συνολικών εσόδων των Grand Slams.
Νέο συμβούλιο με τα Grand Slams
Οι παίκτες αποφάσισαν πλέον να σταματήσουν προσωρινά τη δημόσια καμπάνια πίεσης, μετά τη δημιουργία ενός νέου Player Advisory Council.
Μέσα από αυτό το όργανο θα μπορούν να διαπραγματεύονται απευθείας και σε σταθερή βάση με Australian Open, Roland Garros, Wimbledon και US Open.
Το player welfare αφορά ουσιαστικά τη συνολική υποστήριξη των παικτών πέρα από το prize money, όπως θέματα υγείας, αποκατάστασης, ψυχολογικής υποστήριξης, συνθηκών εργασίας και γενικότερα παροχών που σχετίζονται με την ευημερία και την προστασία τους μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη

US Open: Ο Ζβέρεφ κατέκτησε και τη Νέα Υόρκη
Ο Ζβέρεφ έγραψε ιστορία και μπήκε δίπλα στον Μπέκερ

Στόχος παραμένει το 22%
Παρά την πρόοδο, οι παίκτες τονίζουν ότι ο βασικός οικονομικός στόχος δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.
Θέλουν μέχρι το 2030 τα χρηματικά έπαθλα να αντιστοιχούν στο 22% των εσόδων των Grand Slams, αν και αναγνωρίζουν ότι οι αυξήσεις των prize money τα τελευταία δύο χρόνια είναι σημαντικές.
Το US Open έγινε μάλιστα το πρώτο Grand Slam που δεσμεύτηκε να διαθέσει 2 εκατ. δολάρια για player welfare, με τους παίκτες να ελπίζουν ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα majors.
Παράλληλα, ξεκαθάρισαν ότι διατηρούν το δικαίωμα να επανεκκινήσουν την καμπάνια πίεσης, εφόσον το νέο συμβούλιο δεν οδηγήσει στα αποτελέσματα που περιμένουν.
The post Οι παίκτες αλλάζουν τακτική στη μάχη με τα Grand Slams appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...