Τελευταία νέα
Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας” Κασσελάκης: Κάτω από το 3% οι «Δημοκράτες» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την πολιτική σκηνή «Καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή: Τιμωρήθηκε με 10μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ΗΠΑ: «Πέφτουν κεφάλια» στην κυβέρνηση Τραμπ – Μπαράζ ηχηρών παραιτήσεων μετά τη συντριβή στις ενδιάμεσες εκλογές Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ακυρώσαμε τις ναυτιλιακές ανακοινώσεις Ελλάδας – Κύπρου- Δεν υπάρχει έγκριση της Τουρκίας για την έρευνα «Η μάχη του καλωδίου»: Η ελληνική NAVTEX, η διπλή τουρκική πρόκληση και ο γαλλικός παράγοντας  Κλιμακώνει η Άγκυρα: Παράνομες οι έρευνες λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ): «Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για το άρθρο 23» – «Επικοινωνιακό μέτρο» η μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου ΠΑΣΟΚ για καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: «Το έργο πρέπει να προχωρήσει»
Filathlos.gr

«Ο Παναθηναϊκός ρώτησε την Μπράγκα για τον Βίτορ Καρβάλιο»

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τους τελευταίους παίκτες για να κλείσει το ρόστερ της σεζόν 2026-27 και γνωστός Γάλλος ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι ρώτησε την Μπράγκα για τον Βίτορ Καρβάλιο.
Ο Ρούντι Γκαλέτι αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, ότι η Κρουζέιρο έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βίτορ Καρβάλιο από την Μπράγκα, αλλά ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός.
Ο γνωστός ρεπόρτερ μετεγγραφών ανέφερε τα εξής: “Η Κρουζέιρο ενημέρωσε την Μπράγκα για την πρόθεσή της να υποβάλει προσφορά 4 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βίτορ Καρβάλιο, ενώ ο Παναθηναϊκός ζήτησε νέες πληροφορίες γι’ αυτόν. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2028, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί μια αποχώρηση το καλοκαίρι”.
Ο 29χρονος αμυντικός μέσος, που αγωνίζεται και ως στόπερ, είχε απασχολήσει τους “πράσινους” και στο παρελθόν, με το εν λόγω ρεπορτάζ να τον επαναφέρει στο προσκήνιο του “τριφυλλιού”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...