Τελευταία νέα
Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών σε Τρίκαλα και Κάρυστο Ουκρανικό: Τι σηματοδοτεί η επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου – Drones, απειλές και διπλωματική κόντρα Κύπελλο: Εύκολη πρόκριση του Ατρόμητου στη League Phase [βίντεο] Οι δυο μαύρες τρύπες της μείωσης του ελληνικού χρέους και οι κούφιοι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη- Πιερρακάκη
Newsit.gr

Ο Τάιλερ Μακμπέθ θέλει να συναντήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη – «Είμαι στη διάθεση του Κασσελάκη να ανταλλάξουμε απόψεις για το ΕΣΥ», απάντησε ο υπουργός Υγείας

Θετικά ανταποκρίθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ενδεχόμενο συνάντησης με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ, μετά την πρόταση που διατυπώθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή για έναν διάλογο γύρω από το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε δημοσίως τους δύο για τα θετικά τους σχόλια και δήλωσε διαθέσιμος για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.
Η πρόταση προς τον Άδωνι Γεωργιάδη έγινε από τον Τάιλερ Μακμπέθ, παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, στο vidcast του LGBT Center Greece στο YouTube. Ο σύζυγος του προέδρου των «Δημοκρατών», ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε δομές υγείας στις ΗΠΑ, είπε ότι θα ήθελε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον υπουργό Υγείας για να συζητήσουν «όλες τις δυνατότητες» του ΕΣΥ.
«Είμαι στη διάθεση του κ. Προέδρου»
Με ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε άμεσα στο άνοιγμα που έγινε από την πλευρά Κασσελάκη. «Ευχαριστώ θερμά τους κ. Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανο Κασσελάκη για τα καλά τους λόγια και φυσικά είμαι στη διάθεση του κ. Προέδρου για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το ΕΣΥ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευχαριστώ θερμά τους κ. Τάϊλερ Μακμπέθ και @skasselakis για τα καλά τους λόγια και φυσικά είμαι στην διάθεση του κ. Προέδρου για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το ΕΣΥ https://t.co/nAoxRzQC3z
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 19, 2026
 
«Τάιλερ, θα δεχτεί την πρότασή σου»
«Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Θα ήθελα πολύ ο Άδωνις, αν το ακούει αυτό, να καθίσει να συζητήσουμε για όλες τις δυνατότητες», ανέφερε ο σύζυγος του προέδρου του κόμματος «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο». 
Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο υπουργός Υγείας θα ανταποκριθεί. «Τάιλερ, θα δεχτεί την πρότασή σου», είπε στον σύζυγό του, ο οποίος απάντησε: «Τέλεια, ας κανονίσουμε τη συνάντηση». Ο πρόεδρος των «Δημοκρατών – Προοδευτικό Κέντρο» δεν παρέλειψε πάντως να κρατήσει σαφείς πολιτικές αποστάσεις από τον κ. Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι διαφωνεί μαζί του «σε έναν τεράστιο αριθμό ζητημάτων».
Παρά ταύτα, αναγνώρισε πως, «προς τιμήν του», ο υπουργός Υγείας «δεν φοβάται να βρεθεί εκτός των συνηθισμένων» και ανταποκρίνεται σε δημόσιους διαλόγους, σε αντίθεση –όπως είπε– με άλλους στη Νέα Δημοκρατία.

Η Ελλάδα ως «σπίτι»
Στη διάρκεια της ίδιας συζήτησης, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ αναφέρθηκαν και στα τρία χρόνια παραμονής τους στην Ελλάδα, λέγοντας ότι η χώρα έχει πλέον εξελιχθεί σε σταθερή βάση της ζωής τους.
Ο Τάιλερ Μακμπέθ σημείωσε ότι ο χρόνος πέρασε «πολύ γρήγορα» και ότι, ιδίως τον τελευταίο χρόνο, έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως η Ελλάδα γίνεται το σπίτι τους.
«Είμαστε πολύ πιο κοντά στο να νιώθουμε σπίτι απ’ ό,τι στην αρχή», ανέφερε, δίνοντας στη συζήτηση έναν πιο προσωπικό τόνο.
To άρθρο Ο Τάιλερ Μακμπέθ θέλει να συναντήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη – «Είμαι στη διάθεση του Κασσελάκη να ανταλλάξουμε απόψεις για το ΕΣΥ», απάντησε ο υπουργός Υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...