Τελευταία νέα
Κρήτη: Διάσωση 113 προσφύγων και μεταναστών νότια της Ιεράπετρας ΚΚΕ: Καταγγέλλει την κυβέρνηση για την εκπαιδευτική της πολιτική με σοβαρά προβλήματα, ελλείψεις και κενά ΑΕΚ: Πίστη Νίκολιτς για πρόκριση στη League Phase – «Πολύ μεγάλο παιχνίδι… δεν θα κάνουμε λάθος» ΥΠΕΘΑ: 63,5 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό στρατιωτικών εργοστασίων ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για Ταμείο Ανάκαμψης: «Ήταν μια μεγάλη εθνική ευκαιρία και η κυβέρνηση την έχασε» Ανησυχία στο Ιράν μετά τις κυρώσεις των ΗΠΑ – Οι πολίτες σχηματίζουν ουρές στα βενζινάδικα [εικόνες – βίντεο] Ερντογάν: «Ξεκίνησε η εποχή της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας – Οι γενοκτόνοι θα ηττηθούν» Γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής: Επί Τσίπρα πληρωνόμασταν στην ώρα μας από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και δεν είχαμε και σκάνδαλα Στη Μόσχα ο διευθυντής της CIA – Σιγή ιχθύος για το ποιους θα συναντήσει και γιατί  ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Στο επίκεντρο η ΔΕΘ ΕΛΑΣ: ”Η μία γυναίκα μίλησε-Η άλλη κατήγγειλε- Η τρίτη δολοφονήθηκε” Συνάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τη νέα πρέσβη του Ισραήλ: «Η Ελλάδα είναι πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος»
Filathlos.gr

Πήρε την Pole Position στο Μονακό ο Αντονέλι

Θριαμβευτής και στις κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι.
Ο νεαρός πιλότος της Mercedes και πρωτοπόρος στην βαθμολογία της Formula 1, έκανε τον ταχύτερο χρόνο (1:12.051) στα τελευταία δευτερόλεπτα του Q3, παίρνοντας την πρώτη θέση από τον Φερστάπεν και εξασφαλίζοντας ότι θα εκκινήσει πρώτος στο ιστορικό Grand Prix της Κυριακής. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Φερστάπεν (1:12.094), ενώ τρίτος θα εκκινήσει ο Χάμιλτον (1:12.279).
Το Q1 ξεκίνησε με τον Λεκλέρ να κάνει τον ταχύτερο χρόνο, με τους Φερστάπεν, Νόρις, Αντονέλι και Χάμιλτον να τον κυνηγούν, ενώ ο Μπορτολέτο χτύπησε σε μπαριέρα, αλλά μπόρεσε να συνεχίσει. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τους Στρολ, Αλόνσο, Μπότας, Μπέρμαν, Πέρεζ και Οκόν να μένουν εκτός.
Ο Λεκλέρ παρέμεινε ταχύτερος και μπροστά από τον Αντονέλι στο ξεκίνημα του Q2, με τον Φερστάπεν να ανεβαίνει στην πρώτη θέση με 1:12.5, έχοντας πίσω του Αντονέλι και Χάμιλτον, ενώ ο Λεκλέρ έμεινε 4ος. Από το Q3 αποκλείστηκαν οι Μπορτολέτο, Λίντπλαντ, Κολαπίντο, Χούλκενμπεργκ, Σάινθ και Άλμπον.
Το Q3 ξεκίνησε με τον Αντονέλι να είναι 1 χιλιοστό ταχύτερος του Φερστάπεν, ενώ ο Λεκλέρ παρότι φαινόταν εκτός ρυθμού, πέρασε πρώτος κάνοντας 1:12.351 χρόνο 24 χιλιοστά ταχύτερος από τον Αντονέλι.
Στους τελευταίους γύρους, Φερστάπεν και Χάμιλτον ανέβηκαν σε πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, πριν έρθει ο Αντονέλι, για να κάνει 1:12.051 και να πάρει την pole position.
Η κατάταξη:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...