Τελευταία νέα
Βρετανία: Έλληνας κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν – Έβαλε κρυφή κάμερα μέσα μέσα σε κάλτσα Πυρά Ανδρουλάκη κατά ΝΔ από τη Μεγαλόπολη: «Ήθελαν να φορούν το “φιλοπεριβαντολλογικό” κοστούμι κατά το δοκούν» Τουρκικός Τύπος για το καλώδιο: «Θα κάνουμε ό,τι και το 2024 στην Κάσο» Ν. Ανδρουλάκης από Μεγαλόπολη: Σταθερές παραγωγικές επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση και την ενέργεια Αλ.Παπαδοπούλου: “Απαράδεκτες και καταδικαστέες από όπου και να προέρχονται” οι επιθέσεις κατά ελληνόκτητων πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα Επιστολή για ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» για την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Το μήνυμα του Χάρη Δούκα μέσα από τη συγκλονιστική διαδρομή της Παρασκευής που γεννήθηκε 995 γραμμάρια ΠΝΟ: Παραβάσεις σε βάρος των ναυτικών Τσίπρας για το αν ο Βελόπουλος μπορεί να είναι κυβερνητικός εταίρος της ΝΔ: “Εσείς τι πιστεύετε;” Ελευσίνα: Παρέσυρε γυναίκα στο πάρκινγκ σουπερμάρκετ, χτύπησε δύο αυτοκίνητα και εγκατέλειψε το σημείο Αθήνα: Εκδίδεται NAVTEX για το καλώδιο- Άγκυρα: Θα εκλάβουμε την ενημέρωση ως αίτημα αδειοδότησης Ιδιωτική παιδεία με δημόσιο χρήμα: Νομοσχέδιο με «δώρα» για τους μνηστήρες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Basket.gr

Παναγιωτόπουλος: «Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, κοιτάμε την άνοδο»

Ο ΚΑΟ Χαλκιδικής επικράτησε με 83-62 του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της National League 1, και ο γκαρντ των νικητών, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για το «2/2» στο ξεκίνημα με Α.Σ. Πανόραμα και Πανσερραϊκό: «Κατά τη γνώμη μου, είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, αυτό έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής απ’ τις προπονήσεις και όλα αυτά. Τις δύο νίκες στο ξεκίνημα κι εγώ τις περίμενα. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ και οι κόποι της ανταμείβονται».

Για τον φετινό στόχο του ΚΑΟΧ: «Σίγουρα στοχεύουμε κάτι παραπάνω φέτος. Νομίζω το δείχνουμε ότι θέλουμε κάτι καλύτερο και με τον τρόπο που παίζουμε και γενικά απ’ το πώς φερόμαστε καθημερινά στο γήπεδο. Προφανώς στοχεύουμε την άνοδο. Βέβαια, δε θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Είναι μεγάλη η χρονιά, δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει με τραυματισμούς και διάφορα, κάθε χρονιά είναι απρόβλεπτη. Υγεία να έχουμε, να δουλεύουμε και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν φέτος αισθάνεται πιο άνετα σε αυτό το επίπεδο: «Σίγουρα αισθάνομαι γενικά καλύτερα, με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Νιώθω πως έχω βελτιώσει το παιχνίδι μου. Αυτό έρχεται με την καθημερινή δουλειά και με τον στόχο που έχω βάλει σαν παίκτης να γίνομαι κάθε μέρα έστω και 1% καλύτερος».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Εμένα στόχος μου είναι σαν παίκτης να βελτιώνομαι καθημερινά και, από ‘κει και πέρα, ό,τι ευκαιρία παρουσιαστεί για κάτι παραπάνω θα την εξετάσω. Αν είναι ό,τι χρειάζομαι, θα την “αρπάξω” την ευκαιρία. Εγώ έχω ένα κακό σαν παίκτης, έχω υπερβολική αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνω, είτε στο μπάσκετ είτε σε οτιδήποτε. Ευτυχώς έχουμε ένα ωραίο σύνολο με πολύ ποιοτικούς συμπαίκτες, οι οποίοι μπορούν να με βοηθήσουν. Προφανώς κοιτάω το βήμα παραπάνω αν είμαι ικανός».

Για το σε ποια θέση τού αρέσει να παίζει: «Νομίζω πως η φυσική μου θέση είναι το “2”. Θεωρώ ότι έχω την ικανότητα πλέον να παίξω και σαν “άσσος” μέχρι ένα σημείο. Μου αρέσει πολύ να έχω τη μπάλα, είναι το στοιχείο μου, αλλά όχι μόνο να εκτελώ, να δημιουργώ κιόλας παράλληλα. Από ‘κει και πέρα, όπου με χρειάζεται η ομάδα θα παίξω, ακόμα και στο… “5” αν με χρειαστεί».
Το άρθρο Παναγιωτόπουλος: «Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, κοιτάμε την άνοδο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...