Τελευταία νέα
Πλεύρης: Η σχέση της ΝΔ με τους ψηφοφόρους της στηρίζεται στις αρχές του έθνους, της θρησκείας και της οικογένειας “Βόμβα”: Ο Φάμελλος διέγραψε τον Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στα δασικά περιπολικά Περιφέρειας – Άμεσος κίνδυνος ΣΥΡΙΖΑ: Την ώρα που η κοινωνία ασφυκτιά ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως «ηγέτης του μέλλοντος» ΣΥΡΙΖΑ: Η κοινωνία ασφυκτιά και ο Μητσοτάκης μιλά για «Ελλάδα 2030» Πολάκης για Φάμελλο: Δυστυχώς τόσος είναι – Παρακολουθεί τη διάλυση χωρίς να θέλει ή να μπορεί να αντιδράσει Παύλος Πολάκης: Έσπασα το παγκόσμιο ρεκόρ – Τρεις πρόεδροι στη σειρά με διαγράφουν Η Ελλάδα τουρκική φτωχοποιημένη επαρχία-Διέξοδος παλλαϊκό ανυπότακτο πατριωτικό μέτωπο με τον Λαφαζάνη Θεοδωρικάκος στο συνέδριο της ΝΔ: Δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα αν δεν έδινε η παράταξη τις μάχες ενωμένη Μαργαρίτης Σχοινάς στο συνέδριο της ΝΔ: Αυτή τη φορά δεν θα τσιμπήσουμε, οι Έλληνες πάθαμε και μάθαμε Φάμελλος για διαγραφή Πολάκη: Η προσβλητική και επιθετική ανάρτησή του δεν μπορεί να γίνει ανεκτή Εκτός Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
Filathlos.gr

Παναθηναϊκός: Με την ίδια 12άδα στο Game 2 με τη Βαλένθια

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ξανά τη Βαλένθια στην Ισπανία για το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague, έχοντας ήδη κάνει το break στο πρώτο παιχνίδι και θέλοντας να πάρει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με την 12άδα του Game 1, διατηρώντας τις ίδιες επιλογές για τη δεύτερη αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα.
Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έμεινε ξανά εκτός, ενώ στις επιλογές του Τούρκου τεχνικού βρίσκονται κανονικά ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Μάριους Γκριγκόνις.
Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής παραμένει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος χειρουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του στον μηνίσκο και έχει ως στόχο να είναι διαθέσιμος στο Final Four, εφόσον ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει την πρόκριση.
Από την πλευρά της Βαλένθια, ο Πέδρο Μαρτίνεθ επέλεξε επίσης την ίδια 12άδα με το πρώτο παιχνίδι της σειράς.
Η 12άδα της Βαλένθια: Μπαντιό, Τέιλορ, Πουέρτο, Ρίβερς, Πραντίγια, Ντε Λαρέα, Κι, Μοντέρο, Μουρ, Σακό, Τόμπσον, Κοστέλο.
Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Σορτς, Οσμάν, Χέιζ-Ντέιβις, Ρογκαβόπουλος, Γκραντ, Ναν, Τολιόπουλος, Λεσόρ, Φαρίντ, Γκριγκόνις, Χ. Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...