Τελευταία νέα
Κουφονικολάκου κατά κυβέρνησης: ”Eνοχλούνται οι ενορχηστρωτές της αισχροκέρδειας” Δυναµική άνοδος στο 23,2% της εκλογικής επιρροής Τσίπρα Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερη, πολύ ισχυρότερη και σε θέση να εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων Η ηχηρή απάντηση της Θεώνης Κουφονικολάκου στην επίθεση Μαρινάκη στον Τσίπρα: Όταν ενοχλούνται οι ενορχηστρωτές της αισχροκέρδειας Βελόπουλος: ”Πατριωτισμός κ. Μητσοτάκη δεν είναι μόνο να ψωνίζεις όπλα” ΠΑΣΟΚ: «Φιλί της ζωής δεν υπάρχει για την κυβέρνηση σας, κ. Πρωθυπουργέ» Σ.Καλαφάτης: Η Θεσσαλονίκη μπορεί να εξελιχθεί σε κόμβο εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης και καινοτομίας στη Ν.Α. Ευρώπη Σ.Παπασταύρου: Η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη θωρακίζει την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: 9η Μαΐου 1945: Τιμούμε την ημέρα της συντριβής του φασισμού, αγωνιζόμαστε για Ειρήνη, Δημοκρατία, Ισότητα και Δικαιοσύνη Επίσημο: Η Μαρία Καρυστιανού επικεφαλής του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «Πυρά» Μαρινάκη σε Τσίπρα: Είναι ένας περιφερόμενος κίνδυνος για τη χώρα, έκλεισε τις τράπεζες και τώρα θέλει να τις εξυγιάνει Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Βουλή το θέμα του στρατιωτικού drone που βρέθηκε στη Λευκάδα
Filathlos.gr

ΠΑΟΚ: Θετικές οι πρώτες ενδείξεις για Ντεσπόντοφ – Πότε επιστρέφει…

Καλά νέα προκύπτουν για τον ΠΑΟΚ σχετικά με τις πρώτες εκτιμήσεις της αποθεραπείας του Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί χωρίς προβλήματα στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

Ο διεθνής Βούλγαρος μεσοεπιθετικός και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του είχε ταλαιπωρηθεί από σοβαρό πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού, κάτι που τον ανάγκασε τελικά να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Η διαδικασία εξελίχθηκε άψογα και, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, η ανάρρωσή του προχωρά ιδανικά, χωρίς ανησυχίες για τη συμμετοχή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το ζήτημα που αντιμετώπιζε ο 27χρονος μόνο αμελητέο δεν ήταν. Είχε αναπτύξει έντονη φλεγμονή στο οστό του μεγάλου δαχτύλου, μια κατάσταση επίμονη και δύσκολη στη διαχείριση. Παρότι δοκιμάστηκαν για μήνες θεραπείες, ειδικές αγωγές και προγράμματα ενδυνάμωσης, το πρόβλημα δεν υποχωρούσε, περιορίζοντας την απόδοσή του και τη φυσική του ετοιμότητα. Έτσι κρίθηκε πως η χειρουργική λύση ήταν η μόνη αποτελεσματική επιλογή.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό από τον κορυφαίο ολλανδό ορθοπεδικό Νικ φαν Ντάικ, όπως μεταδίδουν βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για γιατρό με ιδιαίτερη φήμη στον χώρο των αθλητικών τραυματισμών, ο οποίος συνεργάζεται με μεγάλα ευρωπαϊκά κέντρα και έχει αναλάβει στο παρελθόν εξέχοντες ποδοσφαιριστές διεθνούς βεληνεκούς.

Ο Ντεσπόντοφ, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ευχαρίστησε δημόσια τον γιατρό και την ομάδα του για την άριστη συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι έλαβε υψηλού επιπέδου φροντίδα και επαγγελματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Αγωνιστικά, η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα επιθυμούσε ο Βούλγαρος άσος. Οι συνεχείς ενοχλήσεις τον εμπόδισαν να βρει σταθερό ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί όπως τις προηγούμενες χρονιές. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να ολοκληρώσει τη χρονιά με 30 συμμετοχές, πέντε τέρματα και τέσσερις ασίστ, προσφέροντας λύσεις όποτε το επέτρεπε η κατάστασή του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...