Τελευταία νέα
Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια Ανάμεσα σε δύο εξουσίες To «Όχι» των δικηγόρων στην ΚΥΑ της… ντροπής: Αρνούνται το bonus των 250€ για τις απελάσεις και την κρατική «εποπτεία» ΗΠΑ – Ιράν: Στις 11 Ιουλίου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες, στο τραπέζι και τα πυρηνικά Πυρκαγιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Επιχειρεί και ελικόπτερο ΠΑΣΟΚ: ”Εξαιρετικά σοβαρό γεγονός, οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Στέλιου Κούλογλου” Πώς «ροκάνισε» ο πληθωρισμός τις αυξήσεις των μισθών Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου δέκα στρέμματα Πυρά από την ΕΛ.Α.Σ για τη νέα ΚΥΑ: «Συνδέουν κοινωνικά ζητήματα με οικονομικά κίνητρα, θα την καταργήσουμε» Προκαλεί η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Γύφτοι είναι, θα αυτοκτονούσα» απάντησε σε υποθετική ερώτηση για τους Ρομά
Filathlos.gr

Παρί: Φιέστα-υπερθέαμα την Κυριακή, τι περιλαμβάνει

Η «L’ Equipe» παρουσιάζει το πρόγραμμα των εορτασμών της Παρί Σεν Ζερμέν για την Κυριακή, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Champions League απέναντι στην Άρσεναλ στη Βουδαπέστη.
Οι Παριζιάνοι θα ξεκινήσουν τη γιορτή στο Champ de Mars, όπου έχει στηθεί μια εντυπωσιακή σκηνή μήκους 450 μέτρων. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και αναμένεται να προσελκύσει 85.000 έως 90.000 φιλάθλους μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Οι πύλες του χώρου θα ανοίξουν στις 15:00 ώρα Ελλάδας.
Αργότερα, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Εμανουέλ Μακρόν θα τους υποδεχθεί σε επίσημη τελετή στις 19:10 ώρα Ελλάδας.
Το τελευταίο μέρος της φιέστας θα πραγματοποιηθεί στο Parc des Princes, με τις πύλες του γηπέδου να ανοίγουν στις 20:30 ώρα Ελλάδας, ώστε οι φίλοι της ομάδας να υποδεχθούν τους θριαμβευτές και να συνεχιστούν οι εορτασμοί μέχρι αργά το βράδυ.
Όπως μπορείτε, πάντως, να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία, η φιέστα μπροστά στον Πύργο του Άιφελ έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες, με το μνημείο να φωτίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα χρώματα της Παρί, την ώρα που η πόλη προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν μετά τον τελικό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...