Thefaq.gr

Παύλος Μαρινάκης: «Δολοφονικές ενέργειες» οι επιθέσεις με γκαζάκια – Στο στόχαστρο στελέχη της ΝΔ

Σε υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για τις επιθέσεις με γκαζάκια που σημειώθηκαν σε κατοικίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για ενέργειες που θα μπορούσαν να έχουν θανατηφόρα κατάληξη.

Όπως σημείωσε, η χρήση εκρηκτικών σε σπίτια όπου ζουν άνθρωποι συνεπάγεται τον κίνδυνο απώλειας ζωών, ανεξάρτητα από την πρόθεση των δραστών.
Ο ίδιος χαρακτήρισε τις επιθέσεις εγκληματικές και υποστήριξε ότι είχαν στόχο τρία στελέχη της ΝΔ — τον Ζήση Ιωακείμοβιτς, τον Σάββα Αναστασιάδη και την Αφροδίτη Νέστορα — αποδίδοντάς τες σε πολιτικά και ιδεολογικά κίνητρα, λόγω της κομματικής τους ιδιότητας.
Παράλληλα ανέφερε ότι οι παθόντες στοχοποιήθηκαν εξαιτίας της πολιτικής τους δράσης και της συμμετοχής τους στην παράταξη.
Για την υπόθεση, όπως είπε, η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Υπενθυμίζεται ότι από τις επιθέσεις προκλήθηκαν τραυματισμοί, ένα άτομο υπέστη ελαφρά εγκαύματα, ενώ τέσσερα ακόμη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...