Τελευταία νέα
«Achaia Pass»: “Αδιαφορία της Κυβέρνησης απέναντι στις πυρόπληκτες κοινότητες του Ν. Αχαΐας” Newsroom: Κορυφαίες σειρές, αθλητικές μεταδόσεις και… Κόρε. Ύδρο. Γ. Βαρουφάκης: «350 δισ. για τη διάσωση των τραπεζών – Σήμερα ελέγχονται από ξένα funds» Φονικοί σεισμοί στη Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 4.300 οι νεκροί – Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες Βρετανία: «Θρίλερ» με τη δολοφονία της πρώην υπουργού – Ελεύθερος ο 26χρονος ύποπτος Γεωργιάδης:Τι απάντησε στην κριτική εργαζόμενης κατά την τελετή παραλαβής του νέου υπερηχογράφου στην Κω Πόσο κοντόφθαλμη είναι η ηγεσία των Κυπρίων; Ιράν: «Αναπόφευκτη» η εκδίκηση για τον Αλί Χαμενεΐ Στη Λέσβο ο Αλέξης Τσίπρας – Στο επίκεντρο η αγροτική κρίση, οι κτηνοτρόφοι και τα προβλήματα του νησιού Η αναβαθμισμένη Τουρκία και η αμήχανη Ευρώπη Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι είπαν οι αστυνομικοί στις απολογίες τους Παύλος Πολάκης: «Ξανά στη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ – Ανοίγει δρόμο για την προεδρία και νέα πολιτική σύγκρουση»
Thefaq.gr

Παύλος Πολάκης: «Ξανά στη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ – Ανοίγει δρόμο για την προεδρία και νέα πολιτική σύγκρουση»

Πολιτική ανατροπή στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, με τον Παύλο Πολάκη να επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Η απόφαση για την «αποκατάστασή» του ανοίγει νέο κύκλο εσωκομματικής σύγκρουσης, την ώρα που η αντιπαράθεση για την επόμενη ημέρα του κόμματος κορυφώνεται.

Ο Παύλος Πολάκης, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόφαση, έκανε λόγο για «ιστορική συνεδρίαση».
Όπως τόνισε, «νομίζω το σημερινό ήταν μια ιστορική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απέτρεψε τη λυσσώδη προσπάθεια της αναπληρώτριας γραμματέως και της υπεύθυνης του οργανωτικού να καταφέρουν να μη γίνει η συνεδρίαση. Η συνεδρίαση έγινε με απαρτία και πρακτικά αποφάσισε την ακύρωση της προηγούμενης καταστροφικής απόφασης της 6ης Ιουνίου της Κεντρικής Επιτροπής».
Ενώ υπογράμμισε πως, «παράλληλα, διατάσσει την Πολιτική Γραμματεία της Δευτέρας να ορίσει τον οδικό χάρτη για την προετοιμασία του κόμματος για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και βέβαια αποφασίζει την επιστροφή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
​Νομίζω ότι μετά από αυτή την απόφαση δρομολογούνται οι διαδικασίες για να ξανασταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα πόδια του και να αποτελέσει τον κορμό μιας ευρύτερης εκλογικής συμμαχίας, με βαθύ προγραμματικό περιεχόμενο, για τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. […] Θα είμαι βέβαια (υποψήφιος για πρόεδρος)», κατέληξε.
Πηγή: efsyn.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...