Τελευταία νέα
Χρυσοχοΐδης για Πανεπιστημιούπολη: «Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την ελεγχόμενη πρόσβαση των φοιτητών» Συνελήφθη 43χρονος για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι το 2020 – Βρέθηκαν χειροβομβίδες στο διαμέρισμά του ΠΑΣΟΚ για Πανεπιστημιούπολη: Επτά χρόνια νομοθετούν για την ασφάλεια και αποτυγχάνουν Ευθυμίου: Δεν θα προκύψει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης το 2027 Βρετανία: Έλληνας κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν – Έβαλε κρυφή κάμερα μέσα μέσα σε κάλτσα Πυρά Ανδρουλάκη κατά ΝΔ από τη Μεγαλόπολη: «Ήθελαν να φορούν το “φιλοπεριβαντολλογικό” κοστούμι κατά το δοκούν» Τουρκικός Τύπος για το καλώδιο: «Θα κάνουμε ό,τι και το 2024 στην Κάσο» Ν. Ανδρουλάκης από Μεγαλόπολη: Σταθερές παραγωγικές επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση και την ενέργεια Αλ.Παπαδοπούλου: “Απαράδεκτες και καταδικαστέες από όπου και να προέρχονται” οι επιθέσεις κατά ελληνόκτητων πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα Επιστολή για ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» για την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Το μήνυμα του Χάρη Δούκα μέσα από τη συγκλονιστική διαδρομή της Παρασκευής που γεννήθηκε 995 γραμμάρια ΠΝΟ: Παραβάσεις σε βάρος των ναυτικών
Filathlos.gr

Ποια είναι η δημοσιογράφος που μίλησε ελληνικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε και επίσημα το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, καθώς παρουσιάστηκε από τους Μαϊάμι Χιτ.
Ωστόσο, μία από τις στιγμές που ξεχώρισαν στη συνέντευξη Τύπου δεν αφορούσε μόνο τον ίδιο, αλλά και την Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο, Τρις Χριστάκις.
Αυτό γιατί η δημοσιογράφος απηύθυνε στον Greek Freak με ερώτηση στα ελληνικά, ζητώντας του να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον έκανε να επιλέξει το Μαϊάμι για τη συνέχεια της καριέρας του.
Ο Αντετοκούνμπο απάντησε επίσης στα ελληνικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πιστεύω πως η καινούργια σεζόν θα είναι σίγουρα δύσκολη. Οποιαδήποτε NBA σεζόν παίζεις με 82 παιχνίδια δεν είναι εύκολο. Είναι μακρύ το ταξίδι, είμαι ενθουσιασμένος που έχω ένα παίκτης σαν τον Μπαμ δίπλα μου που θα με στηρίζει και ξέρω ότι θα βγάζει ένα πάρα πολύ βάρος από πάνω του.

Σίγουρα, όταν κοιτάς τον πάγκο και βλέπεις έναν έμπειρο προπονητή σαν τον Έρικ Σπλόστρα κάνει τη δουλειά σου πολύ πιο εύκολη, γιατί ξέρεις ότι θα σε βάζει σε σωστές καταστάσεις για να είσαι επιτυχημένος όταν παίζεις.

Το Μαϊάμι μου αρέσει γιατί είναι πολύ οικογενειακή και φιλική πόλη. Έχω οικογένεια που μένει στο Μαϊάμι χρόνια, γνώρισε τη γυναίκα μου. Είναι μία ζεστή πόλη και είναι καλό για εμένα όσο μεγαλώνω σε ηλικία. Για αυτό διάλεξα το Μαϊάμι”.
Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε την απάντησή του, ο Έλληνας σταρ αντιλήφθηκε ότι οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους δεν είχαν καταλάβει τι είχε πει, λέγοντας στα αγγλικά χιουμοριστικά: “Μόλις της είπα ότι δεν τη συμπαθώ”.
Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Σικάγο, η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Illinois Urbana-Champaign και έχει χτίσει τη δική της πορεία στον χώρο της αθλητικής ενημέρωσης.
Έχει ξεχωρίσει για την παρουσία της στο ρεπορτάζ του NBA, με χαρακτηριστική στιγμή την κάλυψη του αγώνα Μαϊάμι Χιτ – Λος Άντζελες Λέικερς το 2023.
Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος εντάχθηκε στο CBS News Miami το 2022, όπου κάλυψε σημαντικές διοργανώσεις, όπως το NBA, το NHL, το κολεγιακό μπάσκετ και το MLB, ενώ σήμερα αποτελεί μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του NBC 6 South Florida.
Μάλιστα, η Ελληνομερικανίδα δημοσιογράφος έχει αποκαλύψει και ποια ελληνική ομάδα υποστηρίζει. Συγκεκριμένα μέσα από τα social media έχει δείξει την αγάπη της προς τον Ολυμπιακό, με την ίδια να έχει ανεβάσει φωτογραφία, φορώντας καπέλο με το σήμα του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...