Τελευταία νέα
Βαρόμετρο η εβδομάδα αυτή για τον ΣΥΡΙΖΑ: Φόβοι για μαζικές αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει – 14 βουλευτές φεύγουν Φωτιά σε μπαρ στην Μπανγκόκ: 27 νεκροί, δεκάδες τραυματίες – Ανθρωποι έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν [βίντεο] Και…. συριανά λουκούμια στη λίστα των 400+1 του Τσίπρα ΗΠΑ – Ιράν: Ο Τραμπ βομβαρδίζει ξανά την παγκόσμια οικονομία Σειρά εγκαινίων σε έργα υποδομής-Σήμερα ο κόμβος Σκαραμαγκά-Ακολουθούν Μεταμόρφωση, Ε65, επέκταση στο μετρό Θεσσαλονίκης                                               Θεσσαλονίκη: «Κλειδί» το κινητό του 29χρονου για τις εμπρηστικές επιθέσεις – Αναζητούν την «άλλη ομάδα» του δικτύου Μάτζικ Τζόνσον: Ξανά στην Ελλάδα ο θρύλος του ΝΒΑ – Πρώτος σταθμός οι Παξοί Το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει δεκαεπτά δεσμεύσεις για τους συνταξιούχους Σέβη Βολουδάκη για συνθήματα στο σπίτι της: «Θα συνέβαινε σαν την Βάγια Νέστορα, αν τους κάτσει δολοφονία οκ» Τα φορολογικά μέτρα που θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ Σέβη Βολουδάκη για τους αγνώστους που έγραψαν συνθήματα στο σπίτι της: «Δεν τους ενδιαφέρει αν προκύψει θάνατος»
Efsyn.gr

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς: Στο «κίτρινο» και η Αττική

Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθεται ο κρατικός μηχανισμός για τη Δευτέρα, καθώς ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προβλέπει πολύ υψηλό και υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών σε μεγάλο μέρος της χώρας.
Στην Κατηγορία Κινδύνου 4 (πολύ υψηλός κίνδυνος) εντάσσονται περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα: Θεσσαλονίκη
Κιλκίς
Οι αρχές επισημαίνουν ότι οι συγκεκριμένες περιοχές απαιτούν αυξημένη επαγρύπνηση, καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την εκδήλωση και την ταχεία εξάπλωση πυρκαγιών.
Στην Κατηγορία Κινδύνου 3 (υψηλός κίνδυνος) βρίσκονται, μεταξύ άλλων: Αττική, Βοιωτία, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία,
Αργολίδα, Λακωνία, Λάρισα, Μαγνησία, Φθιώτιδα, Κυκλάδες, Κρήτη, Νησιά Ιονίου, Δυτική Ελλάδα, Νότια Εύβοια, Λέσβος.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...