Τελευταία νέα
Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας” Κασσελάκης: Κάτω από το 3% οι «Δημοκράτες» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την πολιτική σκηνή «Καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή: Τιμωρήθηκε με 10μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ΗΠΑ: «Πέφτουν κεφάλια» στην κυβέρνηση Τραμπ – Μπαράζ ηχηρών παραιτήσεων μετά τη συντριβή στις ενδιάμεσες εκλογές Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ακυρώσαμε τις ναυτιλιακές ανακοινώσεις Ελλάδας – Κύπρου- Δεν υπάρχει έγκριση της Τουρκίας για την έρευνα «Η μάχη του καλωδίου»: Η ελληνική NAVTEX, η διπλή τουρκική πρόκληση και ο γαλλικός παράγοντας  Κλιμακώνει η Άγκυρα: Παράνομες οι έρευνες λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ): «Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για το άρθρο 23» – «Επικοινωνιακό μέτρο» η μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου ΠΑΣΟΚ για καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: «Το έργο πρέπει να προχωρήσει»
Filathlos.gr

Προκρίθηκε στον τελικό και πάει για μετάλλιο ο Πετρούνιας

Φουλ για ακόμη ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό ενόργανης γυμναστικής πάει ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την απόδοσή του στα προκριματικά της διοργάνωσης του Ζάγκρεμπ.
Ο Άρχοντας των Κρίκων εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά του και βαθμολογήθηκε με 14.400 βαθμούς (5,600 στον βαθμό δυσκολίας και 8,800 στην εκτέλεση), παρά ένα μικρό λάθος στην έξοδο.
Μάλιστα, η επίδοσή του ήταν η δεύτερη καλύτερη ανάμεσα στους αθλητές, δίνοντάς του το εισιτήριο για την οκτάδα του μεγάλου τελικού της Παρασκευής (21/08, 19:00).
Η προσπάθεια του Πετρούνια θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ και και με δεδομένο ότι στον τελικό το πρόγραμμά του θα έχει βαθμό δυσκολίας 5.700, είναι ανάμεσα στα φαβορί για το ένατο ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο στους κρίκους.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...