Τελευταία νέα
16ο Συνέδριο ΝΔ: Ανοίγει η μάχη για τη νέα Πολιτική Επιτροπή – Το «μενού» της δεύτερης ημέρας ”Στο σπίτι του κρεμασμένου”-Ο τροϊκανός υπάλληλος τραπεζών-funds Αλ.Τσίπρας χύνει ”κροκοδείλια δάκρυα” για την αρπαγή σπιτιών με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ο ίδιος εγκαινίασε! Στις 26 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει το κόμμα του – Η νέα αινιγματική ανάρτηση Τα δημοσκοπικά ποσοστά γεννούν μετεκλογικά σενάρια… αβεβαιότητας Νέο πλήγμα στη Νέα Αριστερά: Παραιτήθηκε από το Πολιτικό Γραφείο ο Αριστείδης Μπαλτάς Κυριάκος Μητσοτάκης: Με προεκλογικό άρωμα η ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ – Οι αιχμές για Ανδρουλάκη και Τσίπρα Λευτέρης Καρχιμάκης στο libre: Το ΠΑΣΟΚ δεν ετεροπροσδιορίζεται – Προτάσσουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο απέναντι στην ασυδοσία των καρτέλ Βιβή Χαραλαμπογιάννη στο libre: Ειδική πρόβλεψη για καταβολή επιδόματος γέννησης από τους Δήμους «Καρφιά» Βούλτεψη κατά Ανδρουλάκη: Και στον Μαρξ άρεσε η καλοπέραση, αριστεροί φτωχοί δεν υπάρχουν Γκίλφοϊλ για Σούδα: «Ζωτικός κόμβος που προάγει την ασφάλεια» Φυλλοροεί η Νέα Αριστερά: Παραιτήθηκε και ο Αρ. Μπαλτάς ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Λυπάται και θυμώνει με την ακρίβεια. Μα ποιόν δουλεύει;»
Filathlos.gr

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ψάχνει ομάδα

Μόλις τρεις μήνες κράτησε η θητεία του Χάμες Ροντρίγκες στη Μινεσότα…
Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Πόρτο, Ρεάλ, Μονακό, Μπάγερν και Ολυμπιακό, μετακόμισε τον Φεβρουάριο από τη μεξικανική Λεόν στο MLS.
Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής κατέγραψε μόλις έξι συμμετοχές με την αμερικανική Μινεσότα και πλέον ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...