Τελευταία νέα
Βρεττάκος: Η ΝΔ προφανώς και θέλει το περιουσιολόγιο – Τι του απάντησε ο Σκανδάμης της ΕΛΑΣ [βίντεο] Δεν είναι τρολιά: Ο Μητσοτάκης απαντάει με στόρι στην Τούνη [εικόνα] Λίντσεϊ Κλάνσι: Ο συνήγορος της 36χρονης που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα τρία παιδιά της ζητά χάρη από τον Τραμπ Η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκτείνεται: Ανάφλεξη ανάμεσα σε Χούθι και Σαουδική Αραβία Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιώργος Ραυτόπουλος Βάρκα με 40 μετανάστες εντοπίστηκε στην Κρήτη – Διασώθηκαν από το Λιμενικό Συγκίνηση στο «Καραϊσκάκης»: Με φανέλα του Ελ Κααμπί στην παρουσίαση ο Φορτούνης Τα Εμιράτα αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα ότι είχαν ειδοποιήσει τον Νετανιάχου πριν τις 7 Οκτωβρίου Γεωργιάδης: Ατιμία του Σαμαρά αν συνεργαστεί με τον Σαλμά Κυψέλη: Οι μαραθώνιες απολογίες των κατηγορουμένων – «Το μωρό πέθανε από παθολογικά αίτια», επέμειναν Γεωργιάδης: Θα ήταν ατιμία του Σαμαρά να συνεργαστεί με τον Σαλμά Ινδονησία: Αγνοούνται πέντε δημοσιογράφοι που πήγαν να καλύψουν την έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα
Efsyn.gr

Πυκνώνει τις περιοδείες του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Στόχος η επανεκκίνηση της Νέας Αριστεράς

Πλήθος δραστηριοτήτων έχει προγραμματίσει για το προσεχές διάστημα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με στόχο, όπως αναφέρεται από πηγές του κόμματος, την επανεκκίνηση της Νέας Αριστεράς.
Συγκεκριμένα αύριο Πέμπτη, ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς θα συναντήσει εργαζόμενους στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ το Σάββατο θα περιοδεύσει στη Νέα Ιωνία. Την Δευτέρα θα συναντήσει την διοίκηση της ΟΙΕΛΕ και την Τρίτη θα επισκεφθεί χώρους δουλειάς στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, όπου θα έχει και συναντήσεις με σωματεία εργαζομένων. Παράλληλα προγραμματίζεται περιοδεία του στο Χαλάνδρι για τις επόμενες ημέρες.
Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες του κ. Σακελλαρίδη εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί τις τελευταίες εβδομάδες ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς και τα στελέχη του κόμματος, καθώς έχουν βρεθεί σε γειτονιές του Λεκανοπεδίου και πόλεις της Ελλάδας.
Στόχος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της ηγεσίας της Νέας Αριστεράς είναι να συναντήσουν τους πολίτες, να συζητήσουν μαζί τους για τα πιεστικά προβλήματα της καθημερινότητας και να παρουσιάσουν τις θέσεις του κόμματος χτίζοντας μια αμφίδρομη και άμεση σχέση με την κοινωνία.
Πηγές από το κόμμα αναφέρουν ότι ήδη η υποδοχή που συναντά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και τα υπόλοιπα στελέχη, αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνουν από τους πολίτες, επιβεβαιώνουν την ορθότητα της απόφασης της Νέας Αριστεράς να κινηθεί ακόμα πιο δυναμικά με στόχο η Αριστερά στην Ελλάδα να ισχυροποιηθεί και να βρει κινηματική και κοινοβουλευτική παρουσία στους αγώνες της επόμενης μέρας.
Υπενθυμίζεται πως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης από τις αρχές Ιουνίου έχει περιοδεύσει μαζί με στελέχη της Νέας Αριστεράς στον Νέο Κόσμο, το Αιγάλεω και το Χαϊδάρι, ενώ περιόδευσε στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τον Βόλο.
Ιδιαίτερα επιτυχημένες ήταν οι εκδηλώσεις τις οποίες διοργάνωσε η Νέα Αριστερά και στις οποίες συμμετείχε ως ομιλητής ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών. Κεντρική θέση στην εξωστρεφή δράση της Νέας Αριστεράς αποτέλεσε η εκδήλωση στο Πάρκο Ελευθερίας στις 9 Ιουνίου. Λίγες ημέρες νωρίτερα στις 4 Ιουνίου διοργανώθηκε στον Πειραιά εκδήλωση για τον Γρηγόρη Λαμπράκη, ενώ ακολούθησε (11/6) έλαβε χώρα εκδήλωση για την ενέργεια και το περιβάλλον στην Πλατεία Αυδή.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...