Τελευταία νέα
Η αυτοκαταστροφική επιλογή της «αναμέτρησης» Μητσοτάκη με Κοβέσι και… Ερντογάν Τρομακτική αγριότητα στην Κέρκυρα: Οδηγός πάτησε πάνω σε σκύλο που κοιμόταν, τον σκότωσε και αποχώρησε από το σημείο Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ο ερυθρόλευκοι «λυτρώθηκαν» με υπογραφή Κάρμο Νέοι αεροψεκασμοί για τον ιό του δυτικού Νείλου – Έντονη ανησυχία των ειδικών για την εξάπλωση Καμπανάκι από τους βενζινοπώλες: Αν δεν ληφθούν μέτρα, τη 1 Σεπτεμβρίου θα έχουμε 2,20 μέση τιμή αμόλυβδης Ινδία: Φορτηγό με σημαία Παναμά ναυάγησε στον Ινδικό Ωκεανό – 22 οι αγνοούμενοι ναυτικοί Συνελήφθη αντιδήμαρχος της Λήμνου για τη φωτιά στο Θάνος – Αναφορές για ανεξέλεγκτη συγκέντρωση σκουπιδιών Γεωργιάδης σε Ακρίτα: «Το “ζάμπλουτος” είναι καταγεγραμμένο στα λεξικά» – Τι είπε για την αναφορά στη Μανωλίδου Το τεστ πέτυχε: Η Εθνική επικράτησε 89-81 στο πρώτο φιλικό κατά της Πολωνίας Επιβλητική πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ με 4-0 κατά του Ηρακλή Συρία: Τραυματίες σε επίθεση με εκρηκτικά εναντίον λεωφορείου των δυνάμεων ασφαλείας κοντά στη Δαμασκό Ο Άδωνις σε ρόλο «παντογνώστη»: Ψήφοι, λεξικά και εγκαίνια, όλα εκτός από το ΕΣΥ – Το νέο αφήγημα για να αποφύγει την ουσία
Efsyn.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μουρίνιο γίνεται ο πιο ακριβός προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ κερδίσει τις εκλογές την επόμενη Κυριακή, η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταβάλει στην Μπενφίκα τη ρήτρα αποδέσμευσής του ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας τον Ζοσέ Μουρίνιο τον προπονητή που έχει συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσό από μεταγραφές σε όλη την καριέρα του.
Συνολικά οι ομάδες για να τον… αποκτήσουν θα έχει χρειαστεί να δώσουν 37 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα Α’ Bola. Ο διάσημος Πορτογάλος προπονητής έχει πάρει… μεταγραφή τρεις φορές στην καριέρα του, στην Τσέλσι το 2004 από την Πόρτο με 6 εκατομμύρια ευρώ, στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2010, ερχόμενος από την Ίντερ, όπου κατέκτησε το «τρεμπλ», με 16 εκατομμύρια ευρώ και τώρα με 15 εκατομμύρια ευρώ εκ νέου στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Πίσω του βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελμαν με 25,1 εκατομμύρια ευρώ, όταν πήγε από τη Λιψία στην Μπάγερν, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Γκρέιαμ Πότερ, με 24,9 εκατομμύρια ευρώ για τη μετακόμισή του από την Μπράιτον στην Τσέλσι.
Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ρούμπεν Αμορίμ με 22,6 εκατομμύρια ευρώ (10 εκατ. ευρώ για το πέρασμα από την Μπράγκα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και 12,6 εκατ. ευρώ από την Σπόρτιγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και ο Μπρένταν Ρότζερς με 16,1 εκατομμύρια ευρώ (5,9 εκατ. ευρώ από την Σουόνσι στη Λίβερπουλ και 10,2 εκατ. ευρώ από την Σέλτικ στη Λέστερ).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...