Τελευταία νέα
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς – Καταστράφηκαν 856 κτίρια Πτώση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι: «Τραντάχτηκε όλο το σπίτι, έπεσε μεγάλο κομμάτι τοίχου πάνω στον γείτονα» [βίντεο] Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: Κάνει το αυτόκλητο πορτιέρη στο νέο εγχείρημα Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε» Μήνυση κατά Καρυστιανού από πρώην στέλεχος της Ελπίδας: ”Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο” Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων» Κόντρα Ζαχαριάδη –Μωραΐτη για τις παραιτήσεις Πώς η κυβέρνηση ελέγχει με τον φόβο τους συνταξιούχους
Tennis24.gr

Σίνερ: «Η ομάδα μου πιστεύει πάντα σε μένα»

Ο Γιάνικ Σίνερ, μετά τη νίκη του στον τελικό του Madrid Open, απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, στάθηκε στη σημασία της ομάδας του και της στήριξης που έχει, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.
«Ευχαριστώ την ομάδα μου γιατί πιστεύει πάντα σε μένα και είναι πάντα στο πλευρό μου. Ευχαριστώ αυτούς που με στηρίζουν από το σπίτι και όλους τους φιλάθλους σε αυτό το ξεχωριστό τουρνουά, όπου δουλεύουν πραγματικά σκληρά για να μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά. Ξέρω ότι δεν ήταν η καλύτερη μέρα για τον Ζβέρεφ, αλλά του εύχομαι τα καλύτερα για τη Ρώμη και το Roland Garros», είπε ο Νο1 του κόσμου στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της απονομής.
«Ξεκίνησα καλά και μετά έγινε πιο εύκολο, σε μια μέρα που δεν ήταν τόσο καλή για εκείνον. Είναι μια σημαντική νίκη για μένα, υπάρχει πολλή δουλειά από πίσω και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να πιστεύω στον εαυτό μου, αν και ξέρω ότι αργά ή γρήγορα μπορεί να έρθει μια περίοδος πτώσης».
Από την πλευρά του, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου του. «Ο Γιανίκ είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αν και λυπάμαι που δεν ήταν η καλύτερη μέρα για μένα. Ελπίζω – είπε απευθυνόμενος στην ομάδα του – να μπορέσετε να πάρετε μια εβδομάδα άδεια, ίσως στο Roland Garros».
MADRID OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Σίνερ: «Η ομάδα μου πιστεύει πάντα σε μένα» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...