Τελευταία νέα
Φωτιά στη Σαλαμίνα: «Το μαγαζί θα το ξαναφτιάξουμε, το δάσος όμως δεν υπάρχει πια» Το ΙΝΑΤ συνεχίζει την αναδημοσίευση των αναλύσεών του με το πλαίσιο λειτουργίας των Ενεργειακών Κοινοτήτων για το αναγκαίο πέρασμα από την Ενεργειακή Ολιγαρχία, στην Ενεργειακή Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα Η απάντηση της Ντραγκομίροβα στους επικριτές της: «Το μακιγιάζ δεν με εμποδίζει να τρέξω» Ωνάσεια σχολεία: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Καρυστιανού: “Απομακρύνουμε τα βαρίδια και η “Ελπίδα” θα απογειωθεί” Παππάς κατά ΝΔ: «Δίνετε 13 δισ., όσο “επτά ΔΕΘ”, για να αποπληρώσετε φθηνό, ρυθμισμένο χρέος» Χριστοδουλίδης, Μητσοτάκης, Μακρόν: Επανεκκίνηση καλωδίου με navtex και γαλλικά πλοία για έρευνα Metlen: Εξαγοράζει την ελληνική εταιρεία ενεργειακού λογισμικού Joule Αυτιάς σε Κομισιόν: Διακόψτε άμεσα κάθε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς την Τουρκία «Πύρινα» μέτωπα πιέζουν για εκλογές – Οι άλυτοι κόμποι του Μαξίμου Κυβερνητική αθλιότητα: Εξαπάτησε επιστήμονες που ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα
Goalpost.gr

Σοκ σε Βόλο και Νέα Ιωνία: Πέθανε ξαφνικά στην Κεντρική Αμερική ο Νίκος Κακουλίδης

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, καθώς και η οικογένεια της Νίκης Βόλου, από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του γνωστού επιχειρηματία και επώνυμου φιλάθλου, Νίκου Κακουλίδη.
Ο 59χρονος Νίκος Κακουλίδης, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός από τα πολλά ταξίδια του στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια είχε ως έδρα του το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου ζούσε μόνιμα με τη σύζυγο και τους δύο γιους του, αναπτύσσοντας επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Ένας κοσμογυρισμένος επιχειρηματίας με πάθος για τη Νίκη Βόλου
Μεθοδικός και διορατικός, ο Νίκος Κακουλίδης κατάφερε μέσα από τις σωστές επιχειρηματικές του επιλογές να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα: να ταξιδέψει και να γνωρίσει σχεδόν κάθε γωνιά του πλανήτη.
Παρά τη διαμονή του στο εξωτερικό και τα συνεχή ταξίδια του σε όλες τις ηπείρους, η καρδιά του παρέμενε πάντα στον Βόλο. Έβρισκε πάντα τον χρόνο να παρακολουθεί στενά την αγαπημένη του ομάδα, τη Νίκη Βόλου, διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς με τους συντοπίτες του και πολλούς φίλους που είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα για τον σπάνιο χαρακτήρα του.
Το τελευταίο ταξίδι 
Τελευταίος σταθμός της ζωής του έμελλε να είναι η Κεντρική Αμερική, και συγκεκριμένα η Γουατεμάλα, η Νικαράγουα και το Ελ Σαλβαδόρ. Μάλιστα, από εκεί προέρχεται και η τελευταία του φωτογραφία, στην οποία πόζαρε γεμάτος ενέργεια μπροστά από ένα ενεργό ηφαίστειο.
Η ακριβής αιτία του θανάτου του τελεί υπό διερεύνηση. Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τους οικείους του, αλλά και ολόκληρη την κυανόλευκη οικογένεια της Μαγνησίας.
Το άρθρο Σοκ σε Βόλο και Νέα Ιωνία: Πέθανε ξαφνικά στην Κεντρική Αμερική ο Νίκος Κακουλίδης εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...