Τελευταία νέα
Κύκλωμα με νυχτερινά κέντρα: Αρνείται τις κατηγορίες ο ηθοποιός – «Πλησιάζει η ώρα και έχω να πω πάρα πολλά» [βίντεο] Θωμάς Μόσχος για διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων στην Μυτιλήνη: «Οι πρόγονοί μας δεν αγωνίστηκαν για τους επισήμους» Infowar: Προκηρύχθηκε ο νέος διαγωνισμός πρακτόρων Δωρεάν μαστογραφίες… μετ’ εμποδίων σε νησί του Αιγαίου -Χωρίς κινητή μονάδα έως το 2027! Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε επένδυση 10 εκατ. ευρώ σε χιονοδρομικό Μανιάτης και Μάντζος για το καλώδιο: «Υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία της γαλλικής πλευράς προς την Τουρκία; – Η κυβέρνηση να απαντήσει, δεν μπορεί να σιωπά» Έσβησαν την πιο κρίσιμη φράση- Ελληνική NAVTEX για καλώδιο GSI: «Χάθηκε» η ελληνική υφαλοκρηπίδα! Αντώνης Σαμαράς: Το πρόγραμμα του για την ενεργειακή πολιτική – Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Βρέθηκε πτώμα μέσα σε βαλίτσα Στην Ήπειρο τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας: «Πού είσαι ρε πρόεδρε, σε περιμένουμε» – Θα πιούμε και…τσί’πρα» [βίντεο] Ήττα ΚΑΙ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με το τουρκολιβυκό! Αποκαλύψεις από τον Νότη Μαριά ΠΑΣΟΚ για ηλεκτρική διασύνδεση: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να απαντά με σιωπή»
Efsyn.gr

Στην Ήπειρο τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας: «Πού είσαι ρε πρόεδρε, σε περιμένουμε» – Θα πιούμε και…τσί’πρα» [βίντεο]

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ Αλέξης Τσίπρας θα κάνει περιοδεία στην Ήπειρο, στα Γιάννενα και την Πρέβεζα.
«Θα πιούμε και… τσί’πρα» ( δηλαδή… τσίπουρα), σημειώνει ο ίδιος σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στα social media.
«Νοέμβριος, ο μήνας που βγάζουμε Τσίπρα στην Ήπειρο», «Πού είσαι ρε πρόεδρε, σε περιμένουμε», αναφέρουν δύο κορίτσια που συμμετέχουν στο βίντεο.

Όπως σημειώνει, ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ, «Νοέμβρης στην Ήπειρο χωρίς καζάνια για τσί’πρα, δεν γίνεται. Μετά την Κρήτη, τη Θεσσαλία και την Καλαμάτα, επόμενος σταθμός μου η Ήπειρος. Συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας με τον κόσμο που επιμένει να ζει και να δημιουργεί στον τόπο του. Αυτή τη φορά σε μια από τις πιο αδικημένες περιφέρειες της χώρας μας. Αλλά με ανθρώπους με δύναμη, αξιοπρέπεια και αστείρευτο πείσμα. Θα τα πούμε κι από κοντά, θα πιούμε και τσί’πρα φυσικά».
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...