Τελευταία νέα
Φωτιά στη Σαλαμίνα: «Το μαγαζί θα το ξαναφτιάξουμε, το δάσος όμως δεν υπάρχει πια» Το ΙΝΑΤ συνεχίζει την αναδημοσίευση των αναλύσεών του με το πλαίσιο λειτουργίας των Ενεργειακών Κοινοτήτων για το αναγκαίο πέρασμα από την Ενεργειακή Ολιγαρχία, στην Ενεργειακή Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα Η απάντηση της Ντραγκομίροβα στους επικριτές της: «Το μακιγιάζ δεν με εμποδίζει να τρέξω» Ωνάσεια σχολεία: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Καρυστιανού: “Απομακρύνουμε τα βαρίδια και η “Ελπίδα” θα απογειωθεί” Παππάς κατά ΝΔ: «Δίνετε 13 δισ., όσο “επτά ΔΕΘ”, για να αποπληρώσετε φθηνό, ρυθμισμένο χρέος» Χριστοδουλίδης, Μητσοτάκης, Μακρόν: Επανεκκίνηση καλωδίου με navtex και γαλλικά πλοία για έρευνα Metlen: Εξαγοράζει την ελληνική εταιρεία ενεργειακού λογισμικού Joule Αυτιάς σε Κομισιόν: Διακόψτε άμεσα κάθε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς την Τουρκία «Πύρινα» μέτωπα πιέζουν για εκλογές – Οι άλυτοι κόμποι του Μαξίμου Κυβερνητική αθλιότητα: Εξαπάτησε επιστήμονες που ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα
Filathlos.gr

Συγκλονιστική μαρτυρία στην δίκη για τον θάνατο του Μαραντόνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δίκη για τα αίτια θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες στο Σαν Ισίδρο του Μπουένος Άιρες.
Μετά την σοκαριστική μαρτυρία της κόρης του θρυλικού ποδοσφαιριστή, η πρώην σύζυγος του κατέθεσε στο δικαστήριο μια ακόμη συγκλονιστική τοποθέτηση.
Υπενθυμίζουμε πως οι κατηγορούμενοι φτάνουν τους επτά, όλοι τους επαγγελματίες στον χώρο της υγείας όπως γιατροί και νοσηλευτές.
«Είναι δολοφόνος. Ο Ντιέγκο τον αγαπούσε και του έδωσε ακόμη και μια μοτοσικλέτα. Δεν καταλαβαίνω πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό. Αυτός, ο νευροχειρουργός Λεοπόλδο Λούκε και η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάκοφ μας έπεισαν να πάρουμε τον Ντιέγκο σπίτι και να μας παρέχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Προσπαθώ να σέβομαι, αλλά σκότωσε τον πατέρα του γιου μου. Δεν υπήρχαν οικιακές συσκευές στο σπίτι, δεν μπορούσε ούτε να κάνει μπάνιο! Στο δωμάτιο του Ντιέγκο υπήρχε μόνο ένα κομοδίνο, ήταν εξαιρετικά βρώμικο και είχε μια αηδιαστική, αφόρητη μυρωδιά» είπε η Βερόνικα Οχέδα, πρώην σύζυγος του Μαραντόνα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...