Τελευταία νέα
«Γαλάζιες» παραδοχές για «25% και καλά θα είμαστε…» Αρνητική εξέλιξη το τουρκολυβικό μνημόνιο: Οι καθηγητές Π. Ιωακειμίδης και Σ. Ρούσσος σχολιάζουν Μουσικό Σχολείο Ιλίου: Βίντεο αλληλεγγύης στους μαθητές της Γαλλίας – «Να σπουδάσουμε ή να επιβιώσουμε;» Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Οκτωβρίου Γερουσιαστής Ρικ Σκοτ: Καταγγέλει την Τουρκία για τραμπουκισμό κατά Ελλάδας και Κύπρου Βασίλης Οικονόμου: Μεγάλη συγκέντρωση στη Λαυρεωτική Υπόκλιση της Μπαρτσελόνα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Παρί Σεν Ζερμέν Champions League: Βαριά ήττα της ΑΕΚ από τη Μάντσεστερ Σίτι Eurocup: Ο Άρης «εξαφάνισε» τη Ρόστοκ μέσα στην έδρα της Το WWF για την «ειδική μεταχείριση» των στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ Ο Δούκας στο Σύνταγμα: Είμαστε δίπλα σε μαθητές και δασκάλους, στηρίζουμε το δικαίωμα στη μάθηση [βίντεο] Ο Τραμπ περιμένει από τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία, «αλλιώς τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα»
Indicator.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Εμίρη του Κατάρ για τρέχουσες εξελίξεις

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, ο πρωθυπουργός ήθελε να μεταφέρει προσωπικά τις βαθύτατες θλίψεις του, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού προς τον ηγέτη και τους πολίτες του Κατάρ για την απώλεια του πατέρα του, Σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν Εμίρης της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε γρήγορα και στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, δίνοντας την ευκαιρία για μια ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, οι οποίες συνεχίζουν να προκαλούν έντονο ενδιαφέρον και ανησυχία στη διεθνή κοινότητα.
The post Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Εμίρη του Κατάρ για τρέχουσες εξελίξεις appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...