Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του»
Filathlos.gr

Τον εφιάλτη έζησε άσος της Πόρτο (ΦΩΤΟ)

Στιγμές τρόμου έζησε ο Γιαν Μπέντναρεκ και η οικογένειά του, όταν άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι τους και υπό την απειλή μαχαιριού, έκλεψε κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 30χρονος ποδοσφαιριστής της Πόρτο επέστρεψε από δείπνο με την οικογένειά του και εντόπισε τον δράστη μέσα στην οικία του.
Ο ληστής απέσπασε κοσμήματα αξίας περίπου 150.000 ευρώ, ενώ ευτυχώς κανένα μέλος της οικογένειας δεν τραυματίστηκε. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό του δράστη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...