13/06/2026 1:34 πμ.
ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ενω η διαφθορά καλπάζει, με σκάνδαλα στα οποία είναι μπλεγμένοι υπουργοί, βουλευτές και γενικοί γραμματείς, η κοινωνία κοιτάζει απενεργοποιημένη τα γεγονότα στην tv, το κράτος εντείνει την καταστολή με εκκενώσεις καταλήψεων όπως την Δαφνομήλης 14, τις απειλές στα προσφυγικά και την κοινότητα των καστρόπληκτων, την διακοπή ρεύματος στην Υφανετ.
Εδώ στην Άνω Πόλη ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης σε αγαστή συνεργασία με την αστυνομία και τους εργολάβους προσπαθεί να εξευγενίσει την περιοχή προσπαθώντας να διώξει τα “ενοχλήτικά” στοιχεία μακριά. Στόχος να καταστεί η περιοχή ένα μέρος για πολυτελείς κατοικίες για ευκατάστατους μικροαστούς και περιπάτους για τους τουρίστες. Έτσι το σχέδιο περιλαμβάνει περιπολίες των μπάτσων στις πλατείες όπου μαζέυεται κόσμος και όπου κατα καιρούς γίνονται πολιτικές δράσεις και γκρέμισμα των παλιών κτισμάτων, θαβοντας την ιστορία της πόλης, προς όφελος των κατασκευαστικών εταιρειών.
Όμως εμείς διαμηνύουμε στους κρατιστές ότι δεν πρόκειται να πάμε πουθενα και όσο αυτοί θα “βρωμίζουν” τα μυαλά και τις συνειδήσεις των ανθρώπων τόσο εμείς θα “βρωμίζουμε” τους τοίχους.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
Αναρχικές – οί Άνω Πόλης
media:
P1080188.JPG
P1080187.JPG
P1080184.JPG
P1080183.JPG
P1080189.JPG
P1080185.JPG
P1080186.JPG
