Τελευταία νέα
Πιλοτικά προγράμματα μονιμοποιούνται με ΕΣΠΑ Γεωργιάδης – Κυρανάκης εξυμνούν τον Τραμπ: «Θα μείνει στην Ιστορία εάν βοηθήσει για επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα» Δύο συλλήψεις για την υπόθεση του 72χρονου που είχε βρεθεί νεκρός σε αυτοκίνητο στα Άνω Λιόσια Δύο νέες αποχωρήσεις από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» – Αιχμές για έλλειψη δημοκρατικού διαλόγου Τι συμβαίνει με τον Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Η περίεργη συνάντηση με τον Πεζεσκιάν και οι νέες φήμες για την υγεία του Μ. Γρατσία: Δεν υπάρχει κύμα αποχωρήσεων–Απάντηση για τον Θ. Αυγερινό Η Μισέλ Φάιφερ προαναγγέλλει το τέλος της καριέρας της: «Δεν θέλω ποτέ ξανά να πρωταγωνιστήσω σε άλλη ταινία» Φωτιά στην Κρήνη Λάρισας – Ήχησε το 112, σηκώθηκαν εναέρια μέσα [βίντεο] Πρωθυπουργικό φιλοδώρημα-μήνυμα Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Έφυγαν 1.000 για τον Σαμαρά, αλλά όλοι ασχολούνται με ένα μέλος μας από το Μεσολόγγι» Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Επαμεινώνδας Μανωλίτσης ΠΑΣΟΚ ρωτά Άδωνι – «Ποιος θα πληρώσει τα €40 εκ.» για τα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης;»
Filathlos.gr

Το… επικό story της ΚΑΕ Αρης!

Με αφορμή την σεζόν που μας πέρασε, κατά την οποία περισσότεροι από 1.500 φίλοι της ομάδας ζητούσαν αστειευόμενοι… αύξηση για τον admin, οι «κιτρινόμαυροι» επανήλθαν με ένα απολαυστικό story. Σε αυτό αναφέρεται πως ο admin πήρε τελικά… 5 ευρώ για κάθε σχόλιο, συγκεντρώνοντας συνολικά 7.500 ευρώ, πριν ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου για το πώς θα τα αξιοποιήσει.
Οι επιλογές που έδωσε ήταν ένα ταξίδι στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει την Μπόκα Τζούνιορς, διακοπές στις Μαλδίβες ή –η επιλογή που μέχρι στιγμής προηγείται– να διαθέσει τα χρήματα για ένα courtside εισιτήριο διαρκείας, το οποίο θα χαριστεί σε φίλο του Άρη.
Μια ακόμη ευρηματική ανάρτηση που απέσπασε θετικά σχόλια, επιβεβαιώνοντας ότι το χιούμορ και η δημιουργικότητα του admin αποτελούν ένα από τα πιο ξεχωριστά στοιχεία της παρουσίας της ΚΑΕ Άρης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το… επικό Story της ΚΑΕ Άρης
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...