Τελευταία νέα
Βρετανία: Έλληνας κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν – Έβαλε κρυφή κάμερα μέσα μέσα σε κάλτσα Πυρά Ανδρουλάκη κατά ΝΔ από τη Μεγαλόπολη: «Ήθελαν να φορούν το “φιλοπεριβαντολλογικό” κοστούμι κατά το δοκούν» Τουρκικός Τύπος για το καλώδιο: «Θα κάνουμε ό,τι και το 2024 στην Κάσο» Ν. Ανδρουλάκης από Μεγαλόπολη: Σταθερές παραγωγικές επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση και την ενέργεια Αλ.Παπαδοπούλου: “Απαράδεκτες και καταδικαστέες από όπου και να προέρχονται” οι επιθέσεις κατά ελληνόκτητων πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα Επιστολή για ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» για την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Το μήνυμα του Χάρη Δούκα μέσα από τη συγκλονιστική διαδρομή της Παρασκευής που γεννήθηκε 995 γραμμάρια ΠΝΟ: Παραβάσεις σε βάρος των ναυτικών Τσίπρας για το αν ο Βελόπουλος μπορεί να είναι κυβερνητικός εταίρος της ΝΔ: “Εσείς τι πιστεύετε;” Ελευσίνα: Παρέσυρε γυναίκα στο πάρκινγκ σουπερμάρκετ, χτύπησε δύο αυτοκίνητα και εγκατέλειψε το σημείο Αθήνα: Εκδίδεται NAVTEX για το καλώδιο- Άγκυρα: Θα εκλάβουμε την ενημέρωση ως αίτημα αδειοδότησης Ιδιωτική παιδεία με δημόσιο χρήμα: Νομοσχέδιο με «δώρα» για τους μνηστήρες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Filathlos.gr

Το ξεκαθάρισε ο Καραπαπάς – Οριστική απόφαση Μεντιλίμπαρ για Λιβάκοβιτς!

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει τρεις τερματοφύλακες το φετινό καλοκαίρι (Πόποβιτς, Στουρνάρας, Τσομπανίδης), θα πάρει όμως και τέταρτο από τη στιγμή που αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, αλλά αυτός δεν θα είναι ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.
Ο Κροάτης γκολκίπερ δεν είναι αυτό που ζητά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως τόνισε και ο Κώστας Καραπαπάς στις δηλώσεις που έκανε πριν από το φιλικό παιχνίδι των Πειραιωτών με την Αντβέρπ.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος, τουλάχιστον στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω πώς δουλεύουν οι άλλες ομάδες, χωρίς να τον εγκρίνει ο κύριος Μεντιλίμπαρ. Λέμε για τερματοφύλακες στη θέση του Τζολάκη. Κάποιος γράφει από την Κροατία, θα έρθει ο Λιβάκοβιτς. Τι θα κάνουμε εμείς; Κάθε μέρα θα πρέπει να διαψεύδουμε δέκα ονόματα; Δεν γίνεται αυτό.
Από εκεί και πέρα, αν ο προπονητής δεν θέλει να έρθει κάποιος, δεν θα έρθει. Θέλει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, θέλει ο τερματοφύλακάς του να παίζει άμεσα, δεν θέλει να κάνει build up. Έχει κάποια χαρακτηριστικά. Θέλει να είναι δυνατός σε όλους τους τομείς βασικά.

Δεν υπάρχει περίπτωση, το λέω και χαρακτηριστικά και συγκεκριμένα, δεν με νοιάζει. Τον Λιβάκοβιτς δεν τον ενέκρινε ο κύριος Μεντιλίμπαρ. Θεωρεί ότι δεν κάνει. Τι να κάνουμε; Να τον πείσουμε ότι κάνει;», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.
Πλέον, φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση του Τζολάκη είναι ο Ζοσέ Σα, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να ετοιμάζεται να γυρίσει στον Πειραιά μετά την πενταετή του θητεία στη Γουλβς.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...