Τελευταία νέα
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, αναφορές για εκρήξεις [εικόνες] Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών” Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς – Καταστράφηκαν 856 κτίρια Πτώση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι: «Τραντάχτηκε όλο το σπίτι, έπεσε μεγάλο κομμάτι τοίχου πάνω στον γείτονα» [βίντεο] Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: Κάνει το αυτόκλητο πορτιέρη στο νέο εγχείρημα Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε»
Libre.gr

Τσίπρας: Τώρα είναι η ώρα-Στόχος μια παράταξη που θα νικήσει τη διεφθαρμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τους στόχους του νέου κόμματος ενόψει των επικείμενων εκλογών έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας σε παρέμβασή του σε πολιτική εκδήλωση στο Χαλάνδρι, προβάλλοντας ως κυρίαρχο τη νίκη επί τη ΝΔ, την ώρα που όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι οι ανακοινώσεις αναμένονται στα τέλη Μαΐου.

Ειδικότερα ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για την ανάγκη δημιουργίας «μιας παράταξη που θα νικήσει τη διεφθαρμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Λίγο αργότερα και ενώ από το πλήθος του ζητήθηκε να ανακοινώσει το κόμμα του, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «μην βιάζεστε, όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Κλείνοντας πάντως την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις ανακοινώσεις για το νέο κόμμα είπε: «Τον Μάρτιο ήταν νωρίς, τον Σεπτέμβριο θα είναι πολύ αργά. Τώρα είναι η ώρα. Η σπορά φύτρωσε και έρχεται η ώρα του θερισμού. Θα υπάρχει η παράταξη που θα μπορεί να νικήσει τον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ στις εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν».

Περισσότερα σε λίγο….

Ο πρώην πρωθυπουργός έτυχε θερμής υποδοχής το θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει εναγκαλισμούς και χειραψίες με εκατοντάδες παρευρισκόμενους, αρκετοί εκ των οποίων, μόλις κάθισε στη θέση του, φώναζαν «Αλέξη γερά να φύγει η Δεξιά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...