Τελευταία νέα
ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Ακρόπολη: Ποια είναι η νεοσύστατη ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει βασικές υπηρεσίες με το αζημίωτο Φωτιά από κεραυνό στα Καλάβρυτα – Επιχειρεί ελικόπτερο για την κατάσβεση Παρέμβαση Χαρακόπουλου στον Σχοινά για τις ζωοτροφές κτηνοτρόφων, που επλήγησαν από ευλογιά Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα Συρία: Νέα ένταση πυροδοτεί η απρόκλητη ισραηλινή επίθεση – Καταδικάζει η Τουρκία, για «άσκοπη κλιμάκωση» μιλούν οι ΗΠΑ Το δράμα του USS Abraham Lincoln: Πώς είναι να ζεις πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο εν καιρώ πολέμου Ρένα Δούρου: Ο «καθαρός δρόμος» προς τη ΔΕΘ, το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Αποχαιρετισμός από πολιτικούς και κόμματα στον μεγάλο στοχαστή Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών – Κορίνθου: Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στο λάθος ρεύμα, είχε ληγμένο δίπλωμα Η Ελλάδα «επενδύει» στα νέα μυαλά…Eurostat: Στο 3,3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την Παιδεία
Filathlos.gr

Τόμπσον: «Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου» – Τι είπε για Ναν

Το τελευταίο εισιτήριο για το Final Four της Αθήνας κρίνεται το βράδυ της Τετάρτης στη Βαλένθια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Game 5 της σειράς.
Ο Ντάριους Τόμπσον μίλησε για την αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντάς την ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του, ενώ τόνισε πως, παρά το 2-0 του Παναθηναϊκού, η Βαλένθια δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στις δυνατότητές της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στο οποίο έχω αγωνιστεί ποτέ. Το να παίζεις έναν αγώνα που σε στέλνει στο Final Four είναι κάτι τεράστιο. Πρέπει να το δούμε σαν ένα ακόμη παιχνίδι και να βγούμε στο παρκέ για να παίξουμε».
Για την επιστροφή από το 0-2:
«Όλη τη χρονιά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ακόμα κι όταν η σειρά έγινε 0-2, συνεχίσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Πήγαμε στην Αθήνα και κάναμε ακριβώς αυτό. Τώρα, στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο».
Για την ισορροπία της σειράς:
«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα παιχνίδια που κερδίσαμε και σε εκείνα που χάσαμε. Μερικά σουτ ή μία-δύο άμυνες μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Ένα-δύο λάθη αρκούν για να κρίνουν το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να τα περιορίσουμε και να βάλουμε τα σουτ μας».
Για τον περιορισμό του Κέντρικ Ναν:
«Είναι μεγάλο κομμάτι της σειράς. Όταν έχεις απέναντί σου τέτοιο ταλέντο, προσπαθείς να τον δυσκολέψεις όσο γίνεται. Δεν μπορείς να σταματήσεις τέτοιους παίκτες, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε το σκοράρισμά τους όσο πιο δύσκολο γίνεται».
Για την πίεση:
«Το πιο σημαντικό είναι να ζήσουμε τη στιγμή. Να μην κάνουμε το παιχνίδι μεγαλύτερο απ’ όσο είναι. Να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε όσα δουλέψαμε όλη τη χρονιά».
Για τον ρόλο του δίπλα στον Ζαν Μοντέρο:
«Ξέρουμε πλέον όλοι τον ρόλο μας στα playoffs. Έχουμε συνηθίσει ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε απλά να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...