Τελευταία νέα
Παπασταύρου: Ο Κάθετος Διάδρομος είναι ένα έργο εθνικής σημασίας και ευρωπαϊκής εμβέλειας Μητσοτάκης για την επίσκεψη Ρούμπιο: Εδραιώνει τη θέση της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος των ΗΠΑ Υπόθεση Καμπούρη: Η copy paste απάτη, ο κ. Γεράκης και οι «τρύπες» στον e-ΕΦΚΑ Crash test ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ: Ετσι θα ρυθμιστεί το ιδιωτικό χρέος – Τα κοινά σημεία και οι αποκλίσεις Κορωνιός: Από το παρκέ, στην πολιτική σκηνή με την ΕΛΑΣ Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Αιχμές για πρωθυπουργό της παρακμής που ζητά 25% για να διαπραγματευτεί με τους «βαρόνους» Τσουκαλάς: Η χώρα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό, που θα εγγυάται τη σταθερότητα και την πρόοδο Ρίσκο για Μητσοτάκη οι εκλογές την άνοιξη Δολοφονία στη Γλυφάδα: Με ποινικό παρελθόν το θύμα – Συλλήψεις για «προστασία», πυροβολισμούς, ενδοοικογενειακή βία ΠΑΣΟΚ: Σχέδιο στήριξης του πρωτογενούς τομέα με μείωση του κόστους παραγωγής Τσουκαλάς: Ο Πρωθυπουργός της παρακμής ζητά 25% για να διαπραγματευτεί με τους «βαρόνους» της ΝΔ Θεσσαλονίκη: Νεκρή 20χρονη μετά από χρήση ναρκωτικών – Συνελήφθη ο φίλος της
Efsyn.gr

Φαίη Σκορδά: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός και το φινάλε της εκπομπής στο MEGA – «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται…»

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA ολοκλήρωσε οριστικά τον κύκλο της μετά από δύο χρόνια, με το φινάλε να συνοδεύεται από συγκινητικό αποχαιρετισμό προς τηλεθεατές και συνεργάτες.
Η αυλαία έπεσε για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από δύο τηλεοπτικές σεζόν, με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά το κοινό και την ομάδα της σε κλίμα συγκίνησης και ευχαριστιών.
Στο τελευταίο της «αντίο» η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε θερμά τους τηλεθεατές για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
«Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κάθε σεζόν που τελειώνει αποχαιρετούμε το κοινό. Εγώ θα ήθελα φέτος να ξεκινήσω από τους τηλεθεατές και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που επιλέξατε να μας βάλετε στο σπίτι σας», είπε και ευχαρίστησε στη συνέχεια όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και ανθρώπους του Mega.
Υποσχέθηκα ότι θα κλείσω την εκπομπή με ένα υπέροχο χαμόγελο
Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Έχουμε συναντηθεί στο παρελθόν πολλές φορές, μπορεί και να ξανασυναντηθούμε».
«Το κανάλι μας και τον πρόεδρο για τη στήριξη, την επιλογή. Βρεθήκαμε εδώ να κάνουμε αυτή την εκπομπή. Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Μαρινάκη για την πολύ όμορφη συνεργασία. Ευχαριστούμε πολύ το Mega. Υποσχέθηκα ότι θα κλείσω την εκπομπή με ένα υπέροχο χαμόγελο γιατί ξέρω ότι όσοι μας παρακολουθείτε παίρνατε μια αίσθηση παρέας και ενημέρωσης από την εκπομπή», πρόσθεσε.
Δείτε τον αποχαιρετισμό της Φαίης Σκορδά:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...