Τελευταία νέα
ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Ακρόπολη: Ποια είναι η νεοσύστατη ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει βασικές υπηρεσίες με το αζημίωτο Φωτιά από κεραυνό στα Καλάβρυτα – Επιχειρεί ελικόπτερο για την κατάσβεση Παρέμβαση Χαρακόπουλου στον Σχοινά για τις ζωοτροφές κτηνοτρόφων, που επλήγησαν από ευλογιά Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα Συρία: Νέα ένταση πυροδοτεί η απρόκλητη ισραηλινή επίθεση – Καταδικάζει η Τουρκία, για «άσκοπη κλιμάκωση» μιλούν οι ΗΠΑ Το δράμα του USS Abraham Lincoln: Πώς είναι να ζεις πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο εν καιρώ πολέμου Ρένα Δούρου: Ο «καθαρός δρόμος» προς τη ΔΕΘ, το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Αποχαιρετισμός από πολιτικούς και κόμματα στον μεγάλο στοχαστή Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών – Κορίνθου: Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στο λάθος ρεύμα, είχε ληγμένο δίπλωμα Η Ελλάδα «επενδύει» στα νέα μυαλά…Eurostat: Στο 3,3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την Παιδεία
Tennis24.gr

Φριτς για Μπασαβαρέντι: «Με… σκότωσε με τα drop shots» (vid)

Απογοητευμένος αλλά και εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του Νίσεζ Μπασαβαρέντι εμφανίστηκε ο Τέιλορ Φριτς μετά τον αποκλεισμό του στον πρώτο γύρο του Roland Garros 2026.
Ο Αμερικανός ηττήθηκε από τον συμπατριώτη του με 7-6(5), 7-6(5), 6-7(9), 6-1 και αποχαιρέτησε πρόωρα το Παρίσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Παρόλα αυτά, ο Φριτς δεν στάθηκε τόσο στο δικό του παιχνίδι όσο στην εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού Μπασαβαρέντι, ο οποίος τον αιφνιδίασε συνεχώς με τα drop shots του.
«Έπαιξε απίστευτα καλά. Το μεγαλύτερο θέμα ήταν τα drop shots του, ήταν τρελά. Συνήθως όταν κάποιος μου κάνει πολλά drop shots, λέω στον εαυτό μου πως πρέπει να χτυπήσω βαθύτερα την μπάλα. Αλλά εκείνος έβγαζε απίθανα drop shots ακόμη και από μπάλες που έσκαγαν πάνω στη baseline», ανέφερε ο Φριτς.
Μάλιστα, ο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης χρησιμοποίησε και μία χαρακτηριστική ατάκα για να περιγράψει όσα πέρασε στο court.
«Σήμερα με… μαγείρεψε με τα drop shots. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από την αίσθηση που είχε στις επαφές του», είπε χαμογελώντας ο Αμερικανός.

«Δεν έπαιξα τόσο άσχημα»
Παρά την ήττα, ο Φριτς υποστήριξε ότι συνολικά η εικόνα του δεν ήταν κακή, τονίζοντας πως απλώς δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
«Ειλικρινά δεν θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν τόσο κακό. Υπήρχαν κάποια πράγματα που θα μπορούσα να κάνω καλύτερα, ειδικά στο σερβίς και στις επιστροφές. Είχα αρκετές ευκαιρίες πάνω στη ρακέτα μου, αλλά δεν τις αξιοποίησα», εξήγησε.
Ο Φριτς ολοκλήρωσε έτσι πρόωρα την πορεία του στο φετινό Roland Garros, με τον Μπασαβαρέντι να συνεχίζει στον δεύτερο γύρο μετά τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

 
ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)
The post Φριτς για Μπασαβαρέντι: «Με… σκότωσε με τα drop shots» (vid) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...