Τελευταία νέα
Axios: Ο Τραμπ εξετάζει σχέδιο περιορισμένων χτυπημάτων κατά του Ιράν – Στόχος να αποτραπούν οι επιθέσεις στο Ορμούζ Μεγάλη νίκη με ανατροπή του Τσιτσιπά στο US Open: Επικράτησε του Αρτούρ Φις, Νο11 στον κόσμο Γερμανία: Γυναίκα εξαπατούσε κόσμο λέγοντας πως το παιδί της έχει καρκίνο – Είχε μαζέψει 350.000 ευρώ Η Ουκρανία υποφέρει από τις ρωσικές επιθέσεις με jet drones: Πάνω από 800 χτυπήματα μόλις σε 4 ημέρες «Υπεράνθρωπο» εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης εντοπίζει καρδιακές παθήσεις σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα Τα αδιανόητα που γίνονται πραγματικότητα Πολωνία: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής drones – Eρευνάται το ενδεχόμενο δολιοφθοράς ΕΛ.Α.Σ για την τηλεματική του ΟΑΣΑ: Η τεχνική αστοχία φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα επιχειρησιακής συνέχειας και διοικητικής ευθύνης Αγωγή – μαμούθ κατά της Anthropic για εκπαίδευση του μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης της με δεκάδες χιλιάδες τραγούδια Μεγάλη ταραχή στη ΝΔ μετά τις δηλώσεις Τσιούτσια και μπαράζ επιθέσεων Μονή Πεντέλης και Δήμος κάνουν έξωση στην ομάδα Anubis – Οι σκύλοι της είχαν εντοπίσει οστά στα Τέμπη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άγνωστος άνδρας στο κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα
Efsyn.gr

Χαλκιδική: Διαρροή λυμμάτων σε παραλία – Απαγορεύτηκε η κολύμβηση

Την προσωρινή απαγόρευση κολύμβησης στη θέση «Ακρωτήρι» της κοινότητας Πευκοχωρίου ανακοίνωσε ο δήμος Κασσάνδρας, λόγω διαρροής λυμάτων μετά από θραύση αγωγού. Ο δήμος επισημαίνει ότι το πρωί της Πέμπτης, 11 Ιουνίου, διαπιστώθηκε θραύση στον καταθλιπτικό αγωγό μεταφοράς λυμάτων Φ225 του Πευκοχωρίου.
Από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιες υπηρεσίες και τα συνεργεία του Δήμου κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν στις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης της βλάβης. Μετά την επέμβαση των συνεργείων η διαρροή διακόπηκε άμεσα και η αποκατάσταση της βλάβης ολοκληρώθηκε. Παράλληλα, επισημαίνει ο δήμος, πραγματοποιήθηκαν εργασίες πλύσης και απολύμανσης (χλωρίωσης) της περιοχής.
Ενημερώθηκαν άμεσα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης Μονάδων Αντιρρύπανσης Χαλκιδικής προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες δειγματοληψίες και οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι.
Με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής επιβλήθηκε προσωρινή απαγόρευση χρήσης της ακτής κολύμβησης στη θέση «Ακρωτήρι» της κοινότητας Πευκοχωρίου, σε ζώνη 200 μέτρων εκατέρωθεν του σημείου διάθεσης, έως την ολοκλήρωση των δειγματοληψιών και την αξιολόγηση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων.
Τέλος, ο δήμος Κασσάνδρας υπογραμμίζει πως «έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την παρακολούθηση του περιστατικού».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...