Τελευταία νέα
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πήλιο – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών επιθέσεων – «Στόχος να μη χτυπά η Τεχεράνη τα εμπορικά πλοία στο Ορμούζ» Ουκρανικό: Φονικές επιθέσεις απο Μόσχα και Κίεβο – Τουλάχιστον 14 νεκροί Μουντιάλ 2026: Ξέφρενο πάρτι στην Μαδρίτη για την κατάκτηση του τροπαίου από την Ισπανία [εικόνες-βίντεο] ΕΛ.Α.Σ.: 5+1 παρεμβάσεις για την Παιδεία, κάνουμε τη γνώση αξία και την παιδεία δικαίωμα για όλους Συντάξεις χηρείας: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που καταργεί τις περικοπές Prorata: Τα δέκα ζητήματα που θα κρίνουν τις εκλογές ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Μετεξεταστέος στα οικονομικά, άριστος στις αλχημείες» Μητσοτάκης: Βάζει στο συρτάρι την πρόταση για το ασυμβίβαστο βουλευτή και υπουργού ΗΠΑ: Δικαστική απόφαση «φρενάρει» την εξαγορά της WBD από την Paramount Skydance Motor Oil: Εξαγοράζει το 50% της Nova ICT έναντι 60,5 εκατ. ευρώ ΚΚΕ κατά Μητσοτάκη: «Ζητά λευκή επιταγή για τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής»
Indicator.gr

ΣΥΡΙΖΑ για Μακάριο Λαζαρίδη: Από σήμερα, το ψέμα έχει όνομα και επίθετο

«Μέσα στην απελπισία του ο Μακάριος Λαζαρίδης, που το παίζει πτυχιούχος Δημοσίου Πανεπιστημίου ενώ δεν είναι, έχει το θράσος να κατηγορεί τους αριστερούς ως “τεμπέληδες”», σχολιάζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης.
«Τέτοιες χυδαίες επιθέσεις και χαρακτηρισμοί δείχνουν αδυναμία, έλλειψη επιχειρημάτων και φόβο», υπογραμμίζει, διαμηνύοντας πως «από σήμερα, το ψέμα έχει όνομα και επίθετο: Μακάριος Λαζαρίδης».
«Όνομα και επίθετο έχει και η υποκρισία: Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάθε πολίτης που σέβεται τον εαυτό του είτε είναι αριστερός, είτε δεξιός, είτε είναι κεντρώος ντρέπεται για τη σημερινή δημόσια παρουσία του Λαζαρίδη», προσθέτει και καταλήγει:
«Όλα τα άλλα είναι η “αριστεία” της τοξικότητας και του επιτελικού κράτους των ανύπαρκτων προσόντων».
The post ΣΥΡΙΖΑ για Μακάριο Λαζαρίδη: Από σήμερα, το ψέμα έχει όνομα και επίθετο appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...