Τελευταία νέα
Τσίπρας στο Φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε σε κανονική χώρα Κάθετος Διάδρομος Φυσικού Αερίου: Κρίσιμος άξονας ενεργειακής ασφάλειας και περιφερειακής συνεργασίας Τσίπρας: Γιατί επιστρέφω με νέο κόμμα Τσίπρας από τους Δελφούς: Επιστρέφω γιατί δεν υπάρχει κανονικότητα στη χώρα Λάουρα Κοβέσι: Δεν αποκλείει νέες δικογραφίες και κάνει λόγο για «αντιπερισπασμό» απέναντι στο έργο των εισαγγελέων – «Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ακρωνύμιο της διαφθοράς, είναι έγκλημα» Β.Ντομπρόβσκις σε Κ.Μητσοτάκη: Αξιοσημείωτη ανάκαμψη της Ελλάδας από κάθε άποψη Διαψεύδει η κυβέρνηση το γαλλικό δημοσίεμα για Mirage στην Ουκρανία – Τι είπε ο Μαρινάκης Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφω για να υπάρξει κανονικότητα και σταθερότητα στον τόπο Τσίπρας:Έχω χρέος να συμβάλλω στη σταθερότητα της χώρας-“Όλα στην ώρα τους”,είπε για το νέο κόμμα Απάντηση Φ.Μπελέρη σε Ε.Ράμα: Αν είχε «τελειώσει υπέροχα» η περιπέτειά μου, σήμερα θα ήμουν δήμαρχος Χειμάρρας ΜεΡΑ25 Κρήτης: Η «ανάπτυξη» έρχεται με ΜΑΤ στη Γαύδο «Ενεργειακή αυτοκαταστροφή»: Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ για την Πτολεμαΐδα 5 και την ενεργειακή στρατηγική
Newsit.gr

Αμετανόητος ο Μακάριος Λαζαρίδης: Η σκευωρία που έστησαν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, θα πέσει στο κενό

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης, στον απόηχο της παραίτησής του από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τον σάλο που ξέσπασε με το πτυχίο του και τον διορισμό του.
Μόλις 2 ημέρες μετά την ορκωμοσία του Αθανάσιου Καββαδά για την θέση του νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε λόγο για σκευωρία από πολιτικούς του αντιπάλους η οποία όμως θα πέσει στο κενό. Δήλωσε μάλιστα πως όσοι τον διέβαλαν, προσπάθησαν να τον εξοντώσουν ηθικά και πολιτικά αλλά θα πάρουν σύντομα τις απαντήσεις τους.
Ο πρώην υφυπουργός δήλωσε μάλιστα πως οφείλει να δώσει την συγκεκριμένη απάντηση για χάρη των ανθρώπων της Καβάλας που τον στήριξαν δύο φορές, στέλνοντάς τον στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Η σκευωρία την οποία επιχείρησαν να στήσουν πολιτικοί μου αντίπαλοι, εκτός και εντός Καβάλας θα πέσει στο κενό. Μια σκευωρία, η οποία επιχείρησε να με εξοντώσει ηθικά και πολιτικά. Πολύ σύντομα όλοι αυτοί θα πάρουν τις απαντήσεις τους και οι απαντήσεις αυτές θα δοθούν από εδώ από την Καβάλα καθώς το οφείλω στις Καβαλιώτισσες και τους Καβαλιώτες σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι για δυο συνεχόμενες φορές με έχουν στείλει στο ελληνικό κοινοβούλιο»
To άρθρο Αμετανόητος ο Μακάριος Λαζαρίδης: Η σκευωρία που έστησαν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, θα πέσει στο κενό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

Τελευταία πράξη

Θετικά απάντησε η Πανελλαδική Επιτροπή Αγροτικών Μπλόκων στην πρόσκληση της […]