Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα του (ΦΩΤΟ)

Η Τσέλσι απέκτησε το καλοκαίρι του 2023 τον Νίκολας Τζάκσον από τη Βιγιαρεάλ, δαπανώντας πάνω από 35 εκατομμύρια ευρώ και προσφέροντάς του συμβόλαιο έως το 2031.
Ωστόσο, δεν ικανοποίησε πλήρως στις δύο πρώτες σεζόν του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πέρσι δόθηκε δανεικός στην Μπάγερν για έναν χρόνο, έναντι 16,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Στην «Allianz Arena» κατέγραψε 10 γκολ σε 29 συμμετοχές (7 στο πρωτάθλημα) και κατέκτησε τον τίτλο της Bundesliga, όμως θα επιστρέψει στο Λονδίνο, καθώς οι Βαυαροί δεν θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα των 65 εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι θα τον αξιολογήσει εκ νέου, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ένας νέος δανεισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...