Τελευταία νέα
Θέμα υποκλοπών ανοίγει ο Σαμαράς: Ζητά από τον Άρειο Πάγο πλήρη διερεύνηση της παγίδευσής του με Predator Οδηγίες του ΔΕΔΔΗΕ για τις απάτες δήθεν υπαλλήλων του: Οι τρεις συμβουλές Φωτιά στην Ιεράπετρα Λασιθίου – Ηχησε το 112 στον οικισμό Μπραμιανά, επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις Κυρανάκης: Βασικός αντίπαλος της ΝΔ ο Τσίπρας και οι ιδέες της Αριστεράς – Εκλογές το 2027  Χατζηδάκης: Κεντροδεξιά που δίνει λύσεις, όχι κεντροδεξιά της νοσταλγίας Κοντογεώργης: Οι απόψεις του κ. Σαμαρά κοιτάζουν στο παρελθόν Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας για το χάος στις πτήσεις: Ποιοι παράγοντες προκαλούν τις καθυστερήσεις Τέλος τα ταξίδια στο εξωτερικό με την παλιά ταυτότητα – Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία Τσίπρας: “Να κάνουμε τη γνώση αξία και την παιδεία δικαίωμα για όλες και για όλους” Γεωργιάδης κατά Σαμαρά για τους «λίγους και εκλεκτούς» του Ταμείου Ανάκαμψης: «Ίδια κριτική με Τσίπρα, Κωνσταντοπούλου, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη και Βελόπουλο» ΠΑΣΟΚ: Παρά την έγκαιρη προειδοποίηση, η κυβέρνηση καθυστέρησε χαρακτηριστικά για τις πιέσεις στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας Να καλυφθούν οι θέσεις γιατρών στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Indicator.gr

Παπαθανάσης: Φωτοβολταϊκό πάρκο στη Καστοριά με χρηματοδότηση ύψους 700 χιλ. ευρώ

Με χρηματοδότηση ύψους 701.612 χιλ. ευρώ από το Ειδικό Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2021- 2025, ξεκινά η δημιουργία φωτοβολταϊκού σταθμού στην περιοχή Λάγουρα του δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση.
Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει ο Νίκος Παπαθανάσης, η κατασκευή στη Καστοριά με σύστημα ιχνηλάτησης και αποθήκευση ενέργειας, αποσκοπεί στην κάλυψη σημαντικού μέρους των ενεργειακών αναγκών της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων της περιοχής, μιας σημαντικής υποδομής για τη δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος με αυξημένες και συνεχείς ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια.
Με την ολοκλήρωση του έργου εξασφαλίζεται η μείωση του ενεργειακού κόστους και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Η ισχύς του φωτοβολταϊκού σταθμού θα είναι 199,50KW, ενώ το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας θα αποτελείται από 2 μπαταρίες λιθίου υψηλής τάσης HVS (High Voltage Storage) χωρητικότητας 2,56kWh η καθεμία. Δικαιούχος της πράξης ορίστηκε ο δήμος Άργους Ορεστικού.
The post Παπαθανάσης: Φωτοβολταϊκό πάρκο στη Καστοριά με χρηματοδότηση ύψους 700 χιλ. ευρώ appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...