Τελευταία νέα
Τ. Θεοδωρικάκος: Έμπρακτη στήριξη του νέου παραγωγικού προτύπου στη Θεσσαλία με ενίσχυση της βιομηχανίας και της καινοτομίας Επίσκεψη του Εμίρη του Κατάρ Σεΐχη Αλ Θάνι στην Αθήνα με επίκεντρο τις περιφερειακές εξελίξεις Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Εμίρη του Κατάρ την Τετάρτη στο Μαξίμου: Στο επίκεντρο επενδύσεις και ενέργεια Συνεδριάζει την Τετάρτη το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Μητσοτάκη-Τα θέματα της ατζέντας Στην Κύπρο ο Β.Κικίλιας για το Άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο της Ε.Ε. για τις Θαλάσσιες Μεταφορές Σωκράτης Φάμελλος για υποκλοπές: Βόμβα στα θεμέλια της Δικαιοσύνης, να ανακληθεί η διάταξη Τζαβέλλα Σ. Φάμελλος για υποκλοπές: Η χθεσινή μέρα θα μείνει ως ένα στίγμα για τη Δικαιοσύνη και τη χώρα Αλέξης Τσίπρας: Τέλος στο ταξίδι της “Ιθάκης” – Τον Μάιο η παρουσίαση του κόμματος Νέα «βολή» κατά Σκέρτσου – Γ. Παππάς: «Δεν μπορεί να αποφασίζει για μας χωρίς να μας ακούει» Γεωργιάδης: Ανάξιος για αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Ανδρουλάκης Δούκας: Δικαίωση για τους Αθηναίους η απόφαση του πρωθυπουργού για τη Β. Όλγας Πολάκης: Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και των επιτελικών αρίστων ξεκοκαλίστηκαν 280 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΤΑ
Filathlos.gr

ΠΑΟΚ: Τι συζήτησαν Σαββίδης και Λουτσέσκου, έρχεται η σειρά των παικτών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και του προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, στο Πόρτο Καρράς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών και αναλύθηκαν όλα όσα έγιναν τη φετινή σεζόν που ακόμα «τρέχει», αλλά και εκείνα που… έρχονται.
Οι δυο τους συζήτησαν τι δεν πήγε καλά το τελευταίο διάστημα, αναλύθηκαν όσα έγιναν μέσα στη σεζόν, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν μαζί, με μοναδικό στόχο την κατάληψη της 2ης θέσης στα πλέι οφ της Super League.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε το πλάνο του, αλλά και τις ιδέες του στον Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη μέρα και στόχος είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ο κύκλος των επαφών της οικογένειας Σαββίδη στη Χαλκιδική δεν σταματά στη συνάντηση με τον Λουτσέσκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης και οι γιοι του, Γιώργος και Νίκος, ετοιμάζονται να ανοίξουν έναν νέο κύκλο συζητήσεων, αυτή τη φορά με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Πρόθεση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να έρθει σε άμεση επαφή με τους πρωταγωνιστές του γηπέδου, προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια της πρόσφατης κάμψης, αλλά κυρίως για να δοθεί το σύνθημα της αντεπίθεσης.
Ο μεγαλομέτοχος επιθυμεί να τονώσει το ηθικό των παικτών, ζητώντας τους να βγάλουν τον εγωισμό και την απαιτούμενη αντίδραση στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι οφ.
Το μήνυμα της ιδιοκτησίας είναι σαφές. H ομάδα οφείλει να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα μέχρι το φινάλε της περιόδου, αρχής γενομένης από το κρίσιμο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την ανάκαμψη του Δικεφάλου του Βορρά, δείχνοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό των παικτών για να τους θωρακίσει ψυχολογικά πριν την τελική ευθεία.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...