Τελευταία νέα
Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών σε Τρίκαλα και Κάρυστο Ουκρανικό: Τι σηματοδοτεί η επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου – Drones, απειλές και διπλωματική κόντρα Κύπελλο: Εύκολη πρόκριση του Ατρόμητου στη League Phase [βίντεο] Οι δυο μαύρες τρύπες της μείωσης του ελληνικού χρέους και οι κούφιοι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη- Πιερρακάκη Μαντόνα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – «Φάε, προσευχήσου, αγάπα, χόρεψε» [εικόνες] Στη Χαλκιδική ο Κώστας Κατσαφάδος για μέτρα για τους πυρόπληκτους
Vipnews.gr

Σία Κοσιώνη: Οριστικό «διαζύγιο» και άμεσο τέλος από τον ΣΚΑΪ

Σία Κοσιώνη: Το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών επισφραγίστηκε με απόφαση της ιδιοκτησίας του σταθμού, σε ένα ήδη βαρύ κλίμα
Η αποχώρηση του Βασίλη Παπαδρόσου από τη διεύθυνση ειδήσεων φαίνεται πως επιτάχυνε τις εξελίξεις, οδηγώντας τη ρήξη σε οριστικό σημείο.
Σία Κοσιώνη: Αποχωρεί μέσα στην εβδομάδα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΪ, καθώς πλέον θεωρείται οριστικό το τέλος της συνεργασίας με τη Σία Κοσιώνη, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες παρουσίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με ένα ρεπορτάζ που είχε ξεκινήσει από τις 5 Μαρτίου, όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε κάνει λόγο για «Σύννεφα» στη σχέση ΣΚΑΪ – Σίας Κοσιώνη και κανείς τότε δεν μπορούσε να σκεφτεί το συγκεκριμένο σενάριο.
Το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών επισφραγίστηκε με απόφαση της ιδιοκτησίας του σταθμού, σε ένα ήδη βαρύ κλίμα που είχε διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες στο εσωτερικό του καναλιού. Η αποχώρηση του Βασίλη Παπαδρόσου από τη διεύθυνση ειδήσεων φαίνεται πως επιτάχυνε τις εξελίξεις, οδηγώντας τη ρήξη σε οριστικό σημείο.
Η ίδια η δημοσιογράφος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη στρατηγική και τη λειτουργία του ενημερωτικού τομέα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει υπό τις νέες συνθήκες. Από την πλευρά της διοίκησης, έγινε σαφές ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.
Αν και αρχικά είχε συζητηθεί η αποχώρησή της στα τέλη Μαΐου, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ πιο άμεσες εξελίξεις. Όπως γράφει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο tvinsider, το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, σε συνδυασμό με τις συνεχείς διαρροές, φαίνεται πως οδηγεί σε επίσπευση του «αντίο».
Όπως όλα δείχνουν, η Σία Κοσιώνη αναμένεται να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ έως το τέλος της εβδομάδας, κλείνοντας έναν κύκλο 20 ετών που σημάδεψε την ενημέρωση του σταθμού.
The post Σία Κοσιώνη: Οριστικό «διαζύγιο» και άμεσο τέλος από τον ΣΚΑΪ appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...