Τελευταία νέα
Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών σε Τρίκαλα και Κάρυστο Ουκρανικό: Τι σηματοδοτεί η επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου – Drones, απειλές και διπλωματική κόντρα Κύπελλο: Εύκολη πρόκριση του Ατρόμητου στη League Phase [βίντεο] Οι δυο μαύρες τρύπες της μείωσης του ελληνικού χρέους και οι κούφιοι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη- Πιερρακάκη Μαντόνα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – «Φάε, προσευχήσου, αγάπα, χόρεψε» [εικόνες] Στη Χαλκιδική ο Κώστας Κατσαφάδος για μέτρα για τους πυρόπληκτους «Από τα βάθη της καρδιάς μου στην κορυφή του κόσμου»: Έκθεση φωτογραφίας από την FemArtAct Εργολάβοι, η «λύση» για κάθε πρόβλημα: Ολοένα και περισσότερες λειτουργίες του ΕΣΥ σε ιδιώτες Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα
Libre.gr

ΠΑΣΟΚ: Διαφωνίες για την διεύρυνση- Η πλεύρα Γερουλάνου προειδοποιεί για ενδεχόμενη επιστροφή Τζάκρη

Νέες διαφωνίες στη διεύρυνση ΠΑΣΟΚ προέκυψαν σήμερα κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Μπορεί στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης να τοποθετήθηκε υπέρ της συνέχισης της διεύρυνσης, ωστόσο δεν φαίνεται την ίδια άποψη να συμμερίζονται όλοι στη Χαριλάου Τρικούπη.

Και μπορεί να μην ακούστηκε άποψη κατά της διεύρυνσης συνολικά, έπεσαν όμως τα πρώτα τροχιοδεικτικά πυρά για τα πρόσωπα που ενδεχομένως να θέλουν να πάνε ή και να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα όπως φαίνεται η πλευρά Γερουλάνου επιθυμούν να μπουν όρια στην διεύρυνση, κάτι που μπορεί να βάλει μπλόκο στην επιστροφή της Θεοδώρας Τζάκρη.

Ενδεικτική είναι η στάση της Εφης Χαλάτση μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου που εκφράζει την πλευρά του Παύλου Γερουλάνου.

Στην ομιλία της είπε ότι τα όρια στο καταστατικό για τις θητείες δεν πρέπει να αφορούν μόνο όσους είναι εντός και φεύγουν, εννοώντας τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος αποχώρησε, αλλά και όσους θα έρθουν, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την Θεοδώρα Τζάκρη. Χαρακτηριστικά είπε: «Το ΠΑΣΟΚ που είναι θεσμικό κόμμα πρέπει να εφαρμόζει το καταστατικό του για τα όρια θητειών όχι μόνο για αυτούς που είναι εντός αλλά και σε όσους έρθουν με την διεύρυνση».

Τσουκαλάς: Ο κ. Μαρινάκης προσπαθεί με σοφιστείες να δημιουργήσει σύγχυση

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...