Τελευταία νέα
Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε πλοίο – Συνελήφθη 21χρονος Επίτιμος δημότης Αγαθονησίου ο Κωνσταντίνος Τασούλας–”Πατρίδα είναι κυρίως όλοι όσοι ζουν στα όρια του χάρτη και την κρατούν ζωντανή” Ο JO DI στην «Εφ.Συν.»: Για όλα πάντα φταίει ο πολίτης! Γαλλία: Το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη χώρα «ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο» Οι «καυτές πατάτες» της ιρλανδικής προεδρίας Ανακήρυξη του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Αγαθονησίου: «Η Ελλάδα αρχίζει από τους τόπους των συνόρων» Ε. Λιακούλη: «Πρωτοφανές: Η Κυβέρνηση εργαλειοποιεί τους δικηγόρους στη μεταναστευτική πολιτική» Κιλκίς: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις για τη φωτιά στο Λειψύδριο Με κλεμμένα οχήματα «χτυπούσαν» κοσμηματοπωλεία – Εξαρθρώθηκε σπείρα με λεία 370.000 ευρώ Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια
Filathlos.gr

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποσύρεται και αναλαμβάνει πόστο σε ελληνική ομάδα

Τίτλους τέλους στην σπουδαία του ποδοσφαιρική καριέρα προτίθεται να βάλει ο Αλμπέρτο Μποτία στο φινάλε της Super League, αλλά με στόχο να συνεχίσει στον χώρο από διαφορετικό πόστο. Κάτι το οποίο θα αποφασιστεί από κοινού με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Κηφισιά, τον Χρήστο Πρίτσα.
Ο Ισπανός αμυντικός, που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην Κηφισιά, έχει πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αποχαιρετήσει το ποδόσφαιρο, έχοντας διαγράψει μία σπουδαία καριέρα με πολλές και σημαντικές επιτυχίες.
Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής έχει σημειώσει σημαντική πορεία στην Ισπανία με την φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν (2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 92 συμμετοχές), της Σεβίλλης (δύο τέρματα σε 25 ματς) και της Έλτσε (δύο ασίστ σε 35 ματς), έχοντας και μία συμμετοχή με την Μπαρτσελόνα.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα κατέγραψε σπουδαία καριέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού, μετρώντας 106 συμμετοχές, με 10 γκολ και δύο ασίστ.
Με την Κηφισιά έχει 49 συμμετοχές μέχρι στιγμής, καθώς απομένουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση των Playouts του πρωταθλήματος. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Αλ Ουάχντα (54 ματς, δύο γκολ, μία ασίστ) και σε Αλ Χιλάλ (31 ματς, δύο γκολ).
Επιπλέον ο Μποτία έχει αγωνιστεί 2 φορές με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, οχτώ με την U20, 17 με την U21 και τέσσερις με την U23. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Ισπανός έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ισπανίας (Μπαρτσελόνα, 2009), τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016, 2017) και ένα Κύπελλο (2015) με τον Ολυμπιακό, ένα Super Cup Σαουδικής Αραβίας (2018) με την Αλ Χιλάλ και ένα πρωτάθλημα Super League 2 με την Κηφισιά (2025).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...