Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Elculture.gr

Το Athens Street Food Festival γιορτάζει 10 χρόνια στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Το Athens Street Food Festival ξεκινάει την Παρασκευή 8 Μαΐου. Φέτος το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας γιορτάζει κλείνει τα 10 χρόνια του και το γιορτάζει με αμέτρητες πρωτότυπες γεύσεις από όλον τον πλανήτη.
Θέλεις να πάρεις μια μυρωδιά από το τι ετοιμάζουμε; Αυτά είναι κάποια από τα πιάτα που μπορείς να δοκιμάσεις, αποκλειστικά στο Athens Street Food Festival: ράμεν γουρνοπούλας, chicharron, ιαπωνικό τακογιάκι με χταπόδι, νιγηριανό φαλάφελ, κορεάτικο κοτόπουλο, jackfruit cheesesteak, σουπλί, τηγανιτά νιόκι, μαύρη πίτσα, sushi με ελληνικό πελαγίσιο μαγιάτικο και σφυρίδα, μαύρο Burger με πρόβειο μπιφτέκι και μπισκότο Βερμίου, χωνάκια ψαρικών, wagyu beef gyozas, miso carbonara ramen, βάσκικο burned cheesecake, UFO burger με σοκολάτα
Τα τρία τριήμερα του Μαΐου (8-9-10, 15- 16-17, 22-23-24 Μαϊου) τα δεκάδες pop-up μαγαζιά με καταξιωμένους αλλά και νέους chefs, θα προτείνουν τη δική τους μοναδική ιδέα για το ποιο είναι το καλύτερο street food με ιδέες από Ιαπωνία, Κορέα, Μεξικό, Νιγηρία, Αίγυπτο, Κίνα, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Τουρκία, Μέση Ανατολή και φυσικά από την Ελλάδα. Θα υπάρχουν και πολλές vegan επιλογές, όπως και ιδιαίτερα γλυκά.
Φυσικά, το Athens Street Food Festival σημαίνει και φεστιβαλική ατμόσφαιρα. Κάθε μέρα τη μουσική θα αναλαμβάνουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ενώ κάθε βράδυ στις 21:00 θα ξεκινάει μεγάλο πάρτυ με γνωστούς DJs.
Επίσης, φέτος θα γίνουν και δύο ιδιαίτερες stand-up παραστάσεις: την Παρασκευή 08.05 ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό “Meat Grill comedy” show και την Παρασκευή 15.05 η Δήμητρα Νικητέα και η Μελίνα Κόλλια το δικό τους «Μπούτι comedy» show.
Πληροφορίες
8-9-10, 15-16-17, 22-23-24 Μαϊου
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 – 00:00, Σάββατο 12:00 – 00:00, Κυριακή 12:00 – 00:00
Εισιτήρια: 3,5 ευρώ στο more.com και τα Public
The post Το Athens Street Food Festival γιορτάζει 10 χρόνια στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ appeared first on ελculture – Θέατρο, Μουσική, Τέχνη & Πολιτισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...