Τελευταία νέα
Η Μπακογιάννη απαντά στον Σαμαρά: «Στόχος του είναι να κάνει ζημιά στη ΝΔ» Η Καρυστιανού, το διαμέρισμα από πλειστηριασμό, οι μηνύσεις και οι «εκβιασμοί» Το Τραγούδι της Ημέρας: Μας πήρανε την πόλη Άδωνις κατά Σαμαρά: «Ίδια η κριτική του με Τσίπρα και Κωνσταντοπούλου, δεν ξέρω αν θέλει να κάνουν παρέα» Αλέξης Τσίπρας: Η γνώση πρέπει να γίνει κοινωνικό δικαίωμα και όχι προνόμιο Μαρινάκης για Σαμαρά: «Αντί να θυμηθεί το διχαστικό δημοψήφισμα, έκανε βίντεο εναντίον της ΝΔ» Το «μπόνους» της απέλασης Μουντιάλ 2026: Σάλος από την άρση της κόκκινης κάρτας στον Μπάλογκαν με παρέμβαση Τραμπ Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κάτια με κουμπάρο τον Γιάννη Με μεγάλη επιτυχία το 27° Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ: Πολιτικές συζητήσεις, συναυλίες και γεύσεις από 19 χώρες Δημοσκόπηση Prorata: Στο 9,5% η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΕΛΑΣ – 2 στους 3 λένε πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση Νάξος: Βανδάλισαν το 2ο δημοτικό σχολείο – «Πλήγωσαν όσους καθημερινά αγωνίζονται για την εκπαίδευση»
Libre.gr

Δουδωνής: “Ο Τσίπρας επιστρέφει ως πουλέν του Μητσοτάκη”

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τα σενάρια και τις μετρήσεις που αφορούν την πιθανή επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού στο πολιτικό προσκήνιο.

Ο κ. Δουδωνής χαρακτήρισε τις σχετικές δημοσκοπήσεις «της πλάκας», υποστηρίζοντας ότι υπάρχει βιασύνη από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη να επαναφέρει πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποκάλεσε χαρακτηριστικά «πουλέν του».

Αναφερόμενος στους πολιτικούς συσχετισμούς, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «κάθε ψήφος που είναι διπλή, είναι στο ΠΑΣΟΚ», σημειώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ είναι, κατά την εκτίμησή του, το μόνο κόμμα που μπορεί να παίρνει ψήφους απευθείας από τη Νέα Δημοκρατία, στη λεγόμενη «κοινή δεξαμενή του κέντρου».

Ο Παναγιώτης Δουδωνής εξέφρασε, όπως είπε, τη θλίψη του για το γεγονός ότι ένας πρώην πρωθυπουργός «υποτίθεται της Αριστεράς» δέχεται να εμφανίζεται ως «πουλέν του Μητσοτάκη» και «πουλέν συμφερόντων». Μάλιστα, άφησε αιχμές ότι ο Πρωθυπουργός επιχειρεί να επιλέξει αντίπαλο, προκειμένου να ενισχύσει τα ποσοστά του, επαναφέροντας το δίπολο του παρελθόντος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα οδήγησε, όπως είπε, στη μεγαλύτερη ήττα αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ιστορία της Μεταπολίτευσης. Υποστήριξε ότι αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει από τη φθορά της κυβέρνησης, έχασε δεκατέσσερις μονάδες.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε επίσης τον Αλέξη Τσίπρα ότι, ενώ είχε μιλήσει για άνοιγμα του δρόμου στη νέα γενιά, τελικά «έκλεισε τον δρόμο στη νέα γενιά» και οδήγησε το κόμμα του σε διάλυση.

Παράλληλα, ο κ. Δουδωνής συνέδεσε την πολιτική αντιπαράθεση με την οικονομική κατάσταση των πολιτών, τονίζοντας ότι οι Έλληνες χάνουν αγοραστική δύναμη, ενώ, όπως ανέφερε, «κάποιοι γίνονται δισεκατομμυριούχοι». Κατηγόρησε μάλιστα τα ίδια οικονομικά συμφέροντα ότι στηρίζουν τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Κλείνοντας, άφησε σαφείς αιχμές για την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού σε πρόσφατη εκδήλωση εφημερίδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χαιρετούσε και ο κύριος Τσίπρας σαν οικοδεσπότης. Τι άλλο θέλετε; Να γίνω πιο συγκεκριμένος για να αρχίσετε να ενοχλείστε;»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...