Τελευταία νέα
Ζαχαράκη: “Οι μαθητές να αναζητούν βοήθεια όταν αισθάνονται πίεση” (vid) Ν.Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» υλοποιούμε μία ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για τη στρατιωτική οικογένεια Μαρία Καρυστιανού: Στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα για την ίδρυση του κόμματός της  Δημοσκοπικές λαθροχειρίες για να κρύβεται η μεγάλη πτώση της ΝΔ ΠΑΣΟΚ: Όλα στη δικαιοσύνη, αναμένουμε δέσμευση Γεωργιάδη ότι δεν θα κρυφτεί πίσω από την ασυλία του Άδωνις κατά Ανδρουλάκη: “Λέει ψέματα” – Οι νέες δηλώσεις για το ακίνητο Θανάσης Αυγερινός: Στο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού ο δημοσιογράφος Ελληνοτουρκικά: Η Αθήνα περιμένει θερμό καλοκαίρι με την Αγκυρα Κ.Χατζηδάκης: Δεν διεκδικούμε ψήφο ευγνωμοσύνης, αλλά ψήφο ρεαλιστικής ελπίδας και προοπτικής Ν/σ για Σύσταση Ταμείου Καινοτομίας: Συνεχίζεται η συζήτηση – Το μεσημέρι αναμένεται η ψήφισή του Λεπτές ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ-Προσεκτικές κινήσεις Φάμελλου, πιέσεις για σύγκληση των οργάνων και επικοινωνία με Τσίπρα ΠΑΣΟΚ: Πρωτοφανής επιχείρηση σπίλωσης του Νίκου Ανδρουλάκη – Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να κινείται στο βούρκο
Indicator.gr

Καρυστιανού: Να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο σε κακούργημα για τον Καραμανλή

Αναβάθμιση του κατηγορητηρίου για τον Κώστα Καραμανλή, για την υπόθεση των Τεμπών,  ζήτησε η Μαρία Καρυστιανού, η οποία καταθέτει στον ανακριτή του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου.
«Να ζητήσουμε αναβάθμιση κατηγοριών. Δεν είναι δυνατόν μετά το θάνατο 57 ανθρώπων να κατηγορείται ο Κώστα Καραμανλής για παράβαση καθήκοντος. Το άρθρο 86 του Συντάγματος λειτουργεί σαν κολυμβήθρα Σιλωάμ. Ο πρώην υπουργός όχι μόνο δεν διασφάλισε την ασφαλή λειτουργία του σιδηροδρόμου, αλλά αδιαφόρησε πλήρως και αντίθετα επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και ουσιαστικά εν πλήρει συνειδήσει αποδέχθηκε την πιθανότητα θανάτου που δυστυχώς συνέβη στα Τέμπη. Η ελληνική δικαιοσύνη στο θεμα των Τεμπών δεν έχει δείξει το καλύτερο πρόσωπο της», δήλωσε η κα Καρυστιανού.
Η Μαρία Καρυστιανου αναφορικά με το βίντεο που ανήρτησε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο προανήγγειλε επί της ουσίας τη δημιουργία κόμματος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά της. Σχολίασε μόνο τώρα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα που θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη. Σε ό,τι αφορά το όνομα του κόμματος «γιατί να μην υπάρχει ελπίδα; Αν δεν υπήρχε ελπίδα, αλίμονο μας, θα έπρεπε να πάμε να φουντάρουμε…».
Εν τω μεταξύ, με ανάρτησή της στα social media, η Μαρία Καρυστιανού προανήγγειλε την ίδρυση του νέου κόμματος και χρησιμοποίησε ένα βίντεο ΑΙ στο οποίο αφήνει ένα περιστέρι με κλαδί ελιάς στο ράμφος του
The post Καρυστιανού: Να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο σε κακούργημα για τον Καραμανλή appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...