Τελευταία νέα
Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε» Μήνυση κατά Καρυστιανού από πρώην στέλεχος της Ελπίδας: ”Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο” Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων» Κόντρα Ζαχαριάδη –Μωραΐτη για τις παραιτήσεις Πώς η κυβέρνηση ελέγχει με τον φόβο τους συνταξιούχους Πυρκαγιές: 60 μέτωπα σε ένα 24ωρο, τα 16 στην Κ. Μακεδονία -Υψηλός κίνδυνος για έξι Περιφέρειες αύριο Γιατί ο Τραµπ αβαντάρει τον Ερντογάν και αγνοεί παντελώς τον Μητσοτάκη Ο Κώστας Ζαχαριάδης απαντά στον Νίκο Μωραΐτη με αναφορές στην περίοδο Κασσελάκη Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο – Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη για το περιστατικό Κατάρρευση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι – Αναφορές για έναν τραυματία, διακοπή της κυκλοφορίας Κίνδυνος βαριάς σκοπούμενης δικαστικής πλάνης
Segas.gr

Με 5.70 ξεκίνησε τη σεζόν ο Εμμανουήλ Καραλής

Την αγωνιστική του πρεμιέρα στον ανοιχτό στίβο για το 2026 πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο πρώτο Diamond League της χρονιάς, στη Σανγκάη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε έξι άλματα από το οποίο μόνο το ένα ήταν έγκυρο και με 5.70 κατέλαβε την 7η θέση.

Ο Καραλής ξεκίνησε ψηλότερα από όλους, από τα 5.70, και καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους μέχρι να περάσει το ύψος με την τρίτη προσπάθεια. Ήταν ο μοναδικός που άφησε τα 5.80 και όταν επέστρεψε στον αγώνα, στα 5.90 βρήκε μπροστά του μόνο τον Μόντο Ντουπλάντις, που άφησε το ύψος, και τον Κέρτις Μάρσαλ. Η δεύτερη προσπάθειά του ήταν πολύ καλή, αλλά βρήκε τον πήχη πέφτοντας, ενώ στην τρίτη βγήκε πάρα πολύ ψηλά, αλλά βρέθηκε κοντά στον πήχη και έκλεισε άδοξα τον αγώνα του.

Εμμανουήλ Καραλής. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Εντυπωσιακός στο μήκος (εκτός βαθμολογίας Diamond League) ο Ματία Φουρλάνι, πήδηξε 8.43 (0.4) και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του. Πιο χαμηλά, στα 8.07 (0.1) ο Βούλγαρος Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ.

Ρεκόρ Diamond League για την Ολλανδέζα Τζέσικα Σχίλντερ στη σφαίρα με βολή στα 21.09.

* Σε μίτινγκ ρίψεων του Χάλε στη Γερμανία αγωνίστηκε ο 17ρονος Ανδρέας Αποστολάκος. Στη σφύρα Κ20 (6 κ.) έριξε 63.51 με την πρώτη προσπάθειά του και κατέλαβε την 7η θέση. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 70.85 από τις 9 Μαΐου. Αύριο (17/5) θα λάβει μέρος στον αγώνα της κατηγορίας του με την 5κιλη σφύρα.The post Με 5.70 ξεκίνησε τη σεζόν ο Εμμανουήλ Καραλής first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...