Τελευταία νέα
Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών σε Τρίκαλα και Κάρυστο Ουκρανικό: Τι σηματοδοτεί η επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου – Drones, απειλές και διπλωματική κόντρα Κύπελλο: Εύκολη πρόκριση του Ατρόμητου στη League Phase [βίντεο] Οι δυο μαύρες τρύπες της μείωσης του ελληνικού χρέους και οι κούφιοι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη- Πιερρακάκη Μαντόνα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – «Φάε, προσευχήσου, αγάπα, χόρεψε» [εικόνες] Στη Χαλκιδική ο Κώστας Κατσαφάδος για μέτρα για τους πυρόπληκτους «Από τα βάθη της καρδιάς μου στην κορυφή του κόσμου»: Έκθεση φωτογραφίας από την FemArtAct Εργολάβοι, η «λύση» για κάθε πρόβλημα: Ολοένα και περισσότερες λειτουργίες του ΕΣΥ σε ιδιώτες Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα
Newsit.gr

Αλέξης Τσίπρας: Στα χρώματα της Μπαρτσελόνα το νέο του κόμμα – «Το μπλε για την πατρίδα, το κόκκινο για τους αγώνες μας»

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως τα χρώματά του θα έχουν «άρωμα» Μπαρτσελόνα.
Ο Αλέξης Τσίπρας επανήλθε σήμερα (24.05.2026) στα social media, δίνοντας στους Έλληνες πολίτες μία «γεύση» από το νέο του κόμμα. Κρατώνας μία μπάλα της Μπαρτσελόνα και έχοντας μπροστά του ένα κασκόλ στα χρώματα της ισπανικής ομάδας, ανακοίνωσε πως για το κόμμα του το μπλε συμβολίζει την πατρίδα ενώ το κόκκινο τους αγώνες τους.
Στη συνέχεια υπενθύμισε το ραντεβού για την ανακοίνωση του νέου κόμματος, στις 26 Μαΐου στο Θησείο.
«Φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα. Τα χρώματα τα βρήκαμε. Το μπλε της πατρίδας μας, το κόκκινο των αγώνων μας. Τα υπόλοιπα την Τρίτη 26 Μαΐου στο Θησείο στις 8 το βράδυ. Σας περιμένω όλους εκεί», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Η αγάπη του Αλέξη Τσίπρα για την Μπαρτσελόνα είναι ευρέως γνωστή.
Πριν από λίγες ημέρες είχε ανεβάσει φανέλα της γνωστής ομάδας με το νούμερο «26» προαναγγέλλοντας την εκδήλωση στο Θησείο για την ανακοίνωση του κόμματος.
Παλαιότερα είχε δήλωσει μάλιστα πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ποδοσφαιρική ομάδα θα ήταν η Μπαρτσελόνα καθώς είναι κάτι παραπάνω από ένα κόμμα, είναι «μία ιδέα».
To άρθρο Αλέξης Τσίπρας: Στα χρώματα της Μπαρτσελόνα το νέο του κόμμα – «Το μπλε για την πατρίδα, το κόκκινο για τους αγώνες μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...