Τελευταία νέα
Μητσοτάκης από Κοζάνη: Ο κατώτατος μισθός πριν από τις εκλογές θα ξεπεράσει τα 950 ευρώ Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και επίσημα ο Λούζα – Υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών Καιρός: Μεταφορά σκόνης επηρεάζει τη Δυτική Ελλάδα Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Μητέρα βρήκε τον 8χρονο γιο της που νόμιζε νεκρό – Σώθηκε σκαρφαλώνοντας σε δέντρο «Έλυσες το πρόβλημα της ζωής σου»: Οι κυνικοί διάλογοι διακινητή και ψυχολόγου για το delivery των ναρκωτικών [βίντεο] Ντόρα Μπακογιάννη: “Τα Χανιά αναπτύσσονται δυναμικά” Χίος: Τιμητική διάκριση στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την προσφορά του στον Ποντιακό Ελληνισμό και την Ορθοδοξία ΗΠΑ: Πρώτο χτύπημα μετά τις νέες κυρώσεις στο Ιράν – Εκτός χρηματοπιστωτικού συστήματος θυγατρική αιγυπτιακής τράπεζας Η κατάρρευση του «Project Ot» της Meta: Μια προσωρινή… ανθρώπινη νίκη Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Νέα άδεια λειτουργίας σε δύο από τα ιδρύματα που είχε ακυρώσει το ΣτΕ Τουρκία: Μήνυμα ενότητας προς τον μουσουλμανικό κόσμο έστειλε ο Ερντογάν – Ζητεί συμμαχίες και λιγότερες διαμάχες στο Ισλάμ Η μεγάλη ληστεία της κυβέρνηση Μητσοτάκη
Efsyn.gr

Μάριος Οικονόμου: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Καθοριστικές οι επόμενες ώρες

Ο Μάριος Οικονόμου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, με τους γιατρούς να προχωρούν πλέον σε εξειδικευμένες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει επέλθει εγκεφαλικός θάνατος.
Οι επόμενες ώρες θεωρούνται καθοριστικές για την υγεία του 33χρονου, πρώην αμυντικού της ΑΕΚ, καθώς οι εγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί είναι ιδιαίτερα βαριές. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, οι γιατροί αναμένεται να πραγματοποιήσουν εγκεφαλικά τεστ θανάτου.
Ανακοίνωση από την Τροχαία Ιωαννίνων
Την ίδια ώρα, η Τροχαία Ιωαννίνων εξέδωσε ανακοίνωση, απευθύνοντας έκκληση για τυχόν αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να διαμορφωθεί πληρέστερη εικόνα για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση από παρευρισκόμενους που έχουν δημοσιεύσει υλικό στα social media.
Η ανακοίνωση της Τροχαίας αναφέρει: «Το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων απευθύνει έκκληση σε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2651440589-40582-40583 για τη διαμόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες του ατυχήματος».
Ο Μάριος Οικονόμου βρέθηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ μετά το τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φορούσε προστατευτικό κράνος τη στιγμή της σύγκρουσης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...