Τελευταία νέα
ΔΕΘ 2026: Με μέτρα έκπληξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ελεύθερους επαγγελματίες, νέες οικογένειες και στεγαστικό – Ποιοι θα δουν αυξήσεις “Σπίτι μου 3”: Στη ΔΕΘ το νέο πρόγραμμα για φθηνά στεγαστικά δάνεια Μαραθώνας: Η κόρη έδειξε το σημείο που έθαψε την μητέρα της – Συνεχίζουν το σκάψιμο στον κήπο Τελικώς ποιον αντέγραψε ο Τσίπρας; Τι (δεν) είδε ο Ουναΐ: Βαρύς ο Παναθηναϊκός, λύγισε με 1-0 τη Νίκη Βόλου στο ΟΑΚΑ «Δεν θα χάσουν ούτε ευρώ» απαντά το ΙΚΥ μετά τον σάλο για τους απλήρωτους υποτρόφους Βαθαίνει κι άλλο η κρίση μεταξύ Γερμανίας – Ρωσίας: Στο επίκεντρο η επίθεση με drone στη Λιψία και τα αντίποινα Μηνύματα Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ επόμενη κυβερνητική επιλογής, Πρόγραμμα, σχέδιο, πρόσωπα, πολιτική αυτονομία Γιατί διαμαρτυρήθηκε τώρα η Αθήνα για τις τουρκικές κινήσεις στο Αιγαίο – Η σημασία της επίσκεψης Καλίν Κυψέλη: Οι αντιφάσεις των γονέων λίγο πριν τον ανακριτή – Τι έδειξε το DNA για το νεκρό βρέφος ΠΑΣΟΚ: Μήνυμα πολιτικής αλλαγής με επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα Διακοπή στην άκρη του κόσμου
Efsyn.gr

Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη πτήσης που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»

Σε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 39χρονος, ο οποίος προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία», όταν, σε εμφανή κατάσταση μέθης, σύμφωνα με την Αστυνομία, επέδειξε επιθετική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μάντσεστερ προς την Αττάλεια.
Κατά την προανακριτική διαδικασία ο κατηγορούμενος, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, με καταγωγή από το Πακιστάν, φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Ωστόσο, απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου, ανακάλεσε την παραδοχή αυτή, υποστηρίζοντας, μέσω διερμηνέα, ότι δεν ήταν μεθυσμένος κι ότι απλώς «μιλούσε δυνατά».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο κυβερνήτης του αεροσκάφους προχώρησε στην αναγκαστική προσγείωση αργά χθες το βράδυ. Για τη συμπεριφορά του ενημερώθηκε η Αστυνομία και μετά τη προσγείωση αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης κλήθηκαν στο αεροσκάφος και τον συνέλαβαν. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύλληψης, το αεροσκάφος συνέχισε κανονικά την πορεία του προς τον προορισμό του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...