Τελευταία νέα
Ιράν: Εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί στην Τεχεράνη για την εξόδιο ακολουθία του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ Βυθίστηκε αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της αρχαίας Επιδαύρου – Προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση Παραμονές Αποκάλυψης για το Ισραήλ Τσουκαλάς για ανάρτηση Μητσοτάκη: «Δεν υπεραποδίδει η οικονομία – Η ακρίβεια οδηγεί σε κρατική κερδοσκοπία» Δυόμισι αιώνες ΝΔ για τα 11 χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015: Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη της πατρίδας Μητσοτάκης: Αναφορές σε τρομοκρατία, ανομία και δημοψήφισμα του 2015 στην εβδομαδιαία ανασκόπηση Ζωή Ράπτη στο “Π”: Γιατί Νέα Δημοκρατία Μουντιάλ 2026: Η μπάλα στα «γήπεδα» των μεγάλων μουσείων Είναι η οικονομία, ανόητε… αλλά δεν είναι η ίδια για όλους Το χωριό που γίνεται σημείο συνάντησης πολιτισμού, παράδοσης και ιδεών για το μέλλον της κρητικής υπαίθρου Και τρομοκράτης ο Τσίπρας!
Filathlos.gr

«Στον Παναθηναϊκό ο Άντερς Στόρσκοφ»

Ο Γιάκομπ Νίστρουπ χτίζει το τιμ του και σε μία εβδομάδα θα ξεκινήσει να δημιουργεί τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Bold» στην Δανία, ο 38χρονος τεχνικός θα φέρει και γυμναστή στους πράσινους. Πρόκειται για τον Άντερς Στόρσκοφ, o οποίος αποχωρεί από την Εθνική ομάδα Γυναικών της Δανίας για τον Παναθηναϊκό.
Ο 55χρονος έχει παρελθόν ως γυμναστής στην Κοπεγχάγη, όπου ήταν για 20 χρόνια. Στην συνέχεια πέρασε πέντε χρόνια στην Μπρόντμπι πριν αναλάβει την θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης για την Εθνική ομάδα Γυναικών της Δανίας το φθινόπωρο του 2025, η οποία προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο το βράδυ της Τρίτης.
Υπενθυμίζεται πως οι Δανοί ανέφεραν πως ο Νίστρουπ θα έχει ως βοηθό του τον Στέφαν Μάντσεν και αναλυτή τον Νίκλας Ρις Σκούσγκαρντ Πέντερσεν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...