Τελευταία νέα
Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα Συρία: Νέα ένταση πυροδοτεί η απρόκλητη ισραηλινή επίθεση – Καταδικάζει η Τουρκία, για «άσκοπη κλιμάκωση» μιλούν οι ΗΠΑ Το δράμα του USS Abraham Lincoln: Πώς είναι να ζεις πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο εν καιρώ πολέμου Ρένα Δούρου: Ο «καθαρός δρόμος» προς τη ΔΕΘ, το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Αποχαιρετισμός από πολιτικούς και κόμματα στον μεγάλο στοχαστή Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών – Κορίνθου: Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στο λάθος ρεύμα, είχε ληγμένο δίπλωμα Η Ελλάδα «επενδύει» στα νέα μυαλά…Eurostat: Στο 3,3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την Παιδεία Το δίκτυο ABC προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της κυβέρνησης Τραμπ για την ελευθερία της έκφρασης ΥΠΕΝ: Το Antinero κρίνεται από τα στοιχεία και τα αποτελέσματά του Κεφαλονιά: Ελαφρά σύγκρουση δύο τουριστικών πλοίων – Απαγορεύτηκε ο απόπλους Αυτοκίνητο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς στην Αθηνών – Λαμίας [βίντεο]
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση της απόφασης Σαββίδη αν θα παραμείνει η, όχι ο Λουτσέσκου

Στις 27 Μαίου έγραψα ότι με τις δηλώσεις που έκανε στη Ρουμανία ο Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλε μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη.
Σήμερα 10 Ιουνίου το αφεντικό του ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει απαντήσει αν ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με τον Λουτσέσκου η, όχι.
Αναβαθμίστηκε ο Βιεϊρίνια, ανέλαβε σημαντικό πόστο ο Μάτος, άρχισαν οι συσκέψεις κι όμως αυτή τη στιγμή ο Ρουμάνος είναι στον αέρα.
Κι όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα προπονητή, δεν γίνεται να προχωρήσουν οι μεταγραφές. Ίσως να επηρεάζεται ακόμα και η υπόθεση του Γιαννούλη. Θα δείξει.
Η λογική, πάντως, λέει ότι πρώτα αποφασίζεται τι θα γίνει στην τεχνική ηγεσία και μετά τα υπόλοιπα.
Αν παραμείνει ο Λουτσέσκου, που είναι δεσμευμένος ακόμα για έναν χρόνο,  έχει καλώς. Λιγο πολύ ξέρουν πώς θα πορευτούν.
Αν όχι, θα πρέπει να βρεθεί ο διάδοχός του και να χαραχτεί η νέα μεταγραφική πολιτική. Ο κάθε προπονητής, άλλωστε, έχει τη φιλοσοφία του και τις επιλογές του σε πρόσωπα και αγωνιστικές τακτικές.
Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αργήσει και, μάλιστα, πολύ. Σε μία εβδομάδα θα μάθει τον πρώτο αντίπαλό του στην Ευρώπη κι ακόμα δεν ξέρει με ποιον προπονητή θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν που ξεκινά σε 12 ημέρες.
Αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομάδα και στο τέλος να κάνει ζημιά. Το θέμα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και καιρό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...