Τελευταία νέα
Πυρά ΕΛ.Α.Σ στον Γεραπετρίτη: «Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για να κρύψει τις αποτυχίες» Μητσοτάκης: Συλλυπητήρια στο Κατάρ για τον θάνατο του σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι Το Τραγούδι της Ημέρας: Τζούρα ελευθερίας Αιχμές ΕΛΑΣ κατά Γεραπετρίτη: Συγκαλύπτει τις σοβαρές αποτυχίες της εξωτερικής πολιτικής Μητσοτάκη ΠΑΣΟΚ: Επαναφορά ΕΚΑΣ και μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης προτείνει ο Τσουκαλάς ΕΛ.Α.Σ.:Η κυβέρνηση διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για να συγκαλύψει τις αποτυχίες της στην εξωτερική πολιτική ΝΔ για την επίθεση σε Βολουδάκη: «Δεν είναι άγνωστοι, είναι γνωστοί – Θα βρεθούν όπως βρέθηκαν και οι σύντροφοί τους» Χατζηδάκης: Στις αρχές της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για τη μείωση στα καύσιμα Φωτιά στον Ωρωπό: Καίγεται αγροτοδασική έκταση – Μήνυμα για ετοιμότητα από το 112 Βρετανία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της πρώην υπουργού – Συνελήφθη 28χρονος Αρβανίτης για Ασπρόπυργο και Άργος: Δύο νεκροί – Το τίμημα μιας πολιτικής που απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή Αρβανίτης: «Δύο νεκροί, το τίμημα της κυβερνητικής πολιτικής»
Efsyn.gr

Live: Ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τους κατοίκους στη Νίκαια

Με τους κατοίκους της Νίκαιας συνομιλεί απόψε ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη δημόσια εκδήλωση του κόμματός του, ΕΛΑΣ. Με κεντρικό σύνθημα «Τώρα Μιλάμε», ο πρώην πρωθυπουργός επιδιώκει μια ζωντανή διαδικασία στο πρότυπο των εκδηλώσεων Unmute Now.

«Ο λόγος στους πολίτες. Ήρθε η ώρα να πάρουν τον λόγο οι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται δίπλα μας, στις γειτονιές της Αθήνας. Η φωνή της πόλης είναι οι αγωνίες του κόσμου που ζουν εκεί και η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη θέλει να την ακούσει», ανέφεραν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα πριν από την εκδήλωση και πρόσθεταν: «Η φωνή των πολιτών, η φωνή της κοινωνίας είναι στο επίκεντρο της συζήτησης πάνω στα θέματα και τα προβλήματα, ώστε να ανοίξει ο διάλογος που θα οδηγήσει σε μια αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας. Όχι απλά στην πολιτική αλλαγή, αλλά στην αλλαγή πολιτικής».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...