Ένα νέο πρόσωπο έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τον Ντομίνγκος Ντουάρτε να είναι στη λίστα των ερυθρόλευκων για την ενίσχυσή τους στα μετόπισθεν.
Συγκεκριμένα, ο 31χρονος διεθνής Πορτογάλος, που μένει ελεύθερος από τη Χετάφε κι έχει απασχολήσει και παλαιότερα τους Πειραιώτες, βρίσκεται στο «κάδρο» τους για το κέντρο της άμυνάς τους. Στην ισπανική ομάδα, ο έμπειρος στόπερ αγωνίστηκε σε 34 ματς ως βασικός πέρυσι.
Ήταν στη νότια Μαδρίτη συνολικά 4 χρόνια, ενώ τα προηγούμενα 3 φορούσε τη φανέλα της Γρανάδα. Έχει ύψος 1.92 μέτρα κα τον ξέρει πολύ καλά ο κόουτς Μεντιλίμπαρ.
Όσον αφορά στον Σμαΐλοβιτς, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει νεότερη θετική εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά η Σάντεφιορντ επιμένει στα 6 εκατ. ευρώ. Η περίπτωση του Πορτογάλου θα κερδίσει πόντους εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη όσον αφορά στον Σμαΐλοβιτς.
Να τονίσουμε ξανά πώς ο Ολυμπιακός θα πάρει άλλον έναν στόπερ εκτός από τον Κάρμο. Την πεντάδα (Πιρόλα, Ρέτσος, Κάρμο και νέος στόπερ) θα κλείσει ο νεαρός Κουτσίδης.
Διαβάστε περισσότερα
